SVI ZBUNJENO GLEDAJU U DONJI DIO SLIKE: Fotografija stara 90 godina napravila HAOS NA INTERNETU!

Kiosk
SVI ZBUNJENO GLEDAJU U DONJI DIO SLIKE: Fotografija stara 90 godina napravila HAOS NA INTERNETU!
.

Fotografija je prije godinu dana bila izložena u Beogradu, u okviru putujuće izložbe “Gradovi u pokretu – postotomansko naslijeđe”

Fotografija koju je na svom Instagramu podijelila srpska glumica Ljiljana Blagojević u rekordnom se vremenu proširila društvenim mrežama i postala pravi hit. “Prije samo 90 godina”, napisala je glumica uz fotku na kojoj poziraju misice Hrvatske i Srbije.

ONA TVRDI DA JE SVA PRIRODNA: Pogledajte ove slike pa procijenite, "NIJE MOGUĆE"!

47302140-2024389190940296-6791077355689462354-n

Riječ je o fotografiji koja je nastala 20-ih godina prošlog stoljeća, a prije godinu dana bila je izložena u Beogradu, u okviru putujuće izložbe “Gradovi u pokretu – postotomansko naslijeđe”, prenosi Blic. Nataša Mišković, autorica tadašnje izložbe, građu je prikupljala iz jugoslavenskih i turskih dnevnih listova.

Fotografija je privukla pažnju na društvenim mrežama zbog jednog zanimljivog detalja. Naime, neki su primijetili da je riječ “Hrvatska” na lenti napisana ćirilicom.

Fotka je oduševila glumičine pratitelje koji su usporedili misice nekad i sad.

miss-universe

“Ženstvenost se nije promijenila, osmijeh i bijelo lice, ali sve ostalo jest”, “Bilo bi divno da i današnja ljepota ovako izgledala, a ne da je potpuno banalizirana, srozana u svakom smislu”, “Ako nam je 90 godina trebalo da dotaknemo dno i u moralnom ( a ova slika jest dokaz moralnog posrnuća) i svakom drugom smislu, valjda će nam sljedećih 90 biti dovoljno da se iščupamo iz ovog gliba. Neka ravnoteža se mora uspostaviti…”, bili su neki od komentara.

miss-world-web

miss-spain-angela-ponce

miss-nls

GRUDI SU IM KAO LASTE, IDU TAMO GDJE JE SUNCE: Studentice se razgolitile i pokazale više nego što treba na odmoru za praznike

Ne propustite