HRVATI BIJESNI NAKON POBJEDE SLIJEPOG DENISA: "Ovo je živa sramota" (VIDEO)

Kiosk
HRVATI BIJESNI NAKON POBJEDE SLIJEPOG DENISA: "Ovo je živa sramota" (VIDEO)
.

Sarajlija Denis Barta pobjednik je Supertalenta i osvojio je novčanu nagradu od 53 hiljade KM.

Njegov emotivni nastup izazvao je oduševljenje u studiju, a Maja Šuput je plakala. "Denis u nama probudi tugu, da bi ja, propitkujući sebe, dođem do stanja sreće i zahvalnosti", rekla je Martina.

- Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječije pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe - rekao je njegov otac nakon pobjede.

1

Denis je rođen s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. Od 1. augusta ove godine i službeno je stekao status prvog uličnog svirača u Bosni i Hercegovini.

Međutim, brojni gledatelji Supertalenta na kraju su bili ogorčeni zbog pobjede Denisa, te su tako na službeni Facebook profil Supertalenta krenuli su pristizati razni negativni komentari.

2

- "Sramota živa, niti zna pjevat niti zna svirat to što on radi može radit u okruženju obitelji i prijatelja a ne bit supertalent. Zanima me samo svi vi koji podržavate pobjedu Denisa hočete ga pozvat da vam svira na feštama zabavama ili svatovima, sramota, bolesno je na tisuće druge djece pa roditelji ne traže sažaljenje i emocijonalnom ucjenom iznuđuju pobjedu"

- "Opet igrana karta sažaljenja. To nije supertalent! Dečko koji je crtao Luku i Teslu je za mene pobjednik!" 

3

"Dajte ljudi budite realni, pobijedio je samo zato jer su se gledatelji i produkcija sažalili nad njim. Baš me zanima tko bi od vas pustio npr. njegov CD u autu i to slušao. Realno, dečko ne zna pjevat i nema sluha nikako. Lijepo što se pokazao pred Hrvatskom i regijom, sve pet, ali ovo je nezaslužena pobjeda. A njegov otac je preproziran. Mogao je bit barem malo suptilniji i manje patetičan. Preko bolesnog sina se grebe za lovu." ​

4

Javite nam u komentarima da li je Denis zasluženo pobijedio?

 

 

Ne propustite