TOTALNO NEPREPOZNATLJIVI: Nema šanse da prepoznate ove glumce poslije nevjerovatnih 18 godina

Kiosk
 TOTALNO NEPREPOZNATLJIVI: Nema šanse da prepoznate ove glumce poslije nevjerovatnih 18 godina
.

Prošlo je 10 godina od kada je izašao posljednji film "Taksi", a 18 godina od prvog dijela i teško je povjerovati da je već toliko vremena prošlo. Nudimo vam šansu da vidite kako danas izgledaju glumci ove ikonske komedije i kako su se promijenili tokom vremena.

Silvester Stalone (tajni agent), 57/70 godina

1

Legenda svjetskih bioskopa je imao kratku pojavu u filmu kao tajni agent. Scena u kojoj on sjedi na zadnjem sjedištu Danijelovog automobila je za pamćenje. Stalone se pojavio samo na 9 minuta i nije čak ni pomenut na kraju filma. Međutim, ovo nije spriječilo gledaoce da ga zaborave u "Taksiju 3".
Bai Ling (Kvi, glavni negativac), 37/50 godina

2

Bai Ling kao Kvi je ostala najupečatljiviji lik negativca u svim "Taksi" filmovima. Od izlaska "Taksija 3", ona je dobijala uloge fatalne i opasne žene u raznim holivudskim filmovima. Međutim, njena izvedba u ovom filmu je i dalje najimpresivnija.
Luk Beson (producent i scenarista), 39/57 godina

3

 

"Taksi" filmovi su se pojavili na velikim ekranima zahvaljujući Luku Besonu. Nakon uspješne akcione komedije, zadovoljio je obožavatelje sa još par svojih filmova i knjigom. Štaviše, njegova karijera za 2017. godinu uključuje najskuplji francuski film u istoriji - "Valerijan i Grad hiljadu planeta".
Frederik Defentl (Emilijen), 29/48 godina

4

Nakon filma "Taksi 4", Frederik je nestao sa filmske scene. Pojavio se samo u biografskom filmu "Šatobrijan" (2010) gdje je glumio poznatog francuskog mislioca. Danas, Defentl snima reklame na televiziji i pojavljuje se u francuskim emisijama. Uprkos promenama u karijeri, nije izgubio svoj šarm.
Marion Kotiljard (Lili, Danijelova djevojka), 22/41 godina

5

1998. godine je Marion dobila Cezar nagradu za film "Taksi" kao glumicu koja najviše obećava. Deset godina kasnije, ona u svojoj kućnoj kolekciji ima Oskara, Cezara, BAFTU i Zlatni globus. Pa, pogledajte samo koliko se filmova danas snima sa njom.

Ema Sjoberg-Viklund (Petra, Emilijenova koleginica), 30/48 godina

6

Iako je Emina karijera bila ograničena samo na par filmova, ona je postala TV zvijezda u svojoj domovini Švedskoj. Ona je model, TV voditelj, uspješna biznismenka i majka četvoro djece. Možete li zamisliti više sa svojih 50 godina? Pogledajte samo kako je prelepa - izgleda kao da zna tajnu za večnu mladost.
Bernard Farsi (komesar Gibert), 49/67 godina

7

Poslednji "Taksi" film je izašao 2007. godine i smešnog šefa policije je ponovo glumio Bernard Farsi. Iznenađujuće, ali pre 10 godina je film "De Gol" priznat od strane kritičara kao jedan od najubedljivijih realizacija ličnosti Šarla de Gola modernog doba. On je sada glumac koji se priprema za seriju muzičkih izvedbi na osnovu popularnog filma "Hor".
Edoard Montut (Alain, Emilijenov kolega), 28/46 godina

8

 

Edoard Montut nije poznat samo po ulozi harizmatičnog komesara Alaina u filmovima "Taksi". 2002. godine se pojavio kao glavni negativac u filmu "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra". Danas se može videti u francuskim emisijama i čini se da se uopšte nije promenio.
Žan-Kristof Bouvet (general Bertino, Lilin otac), 53/69 godina

9

Žan-Kristof Bouvet je bio toliko briljantan u svojoj ulozi noskog generala i konzervativca, da mu ne bi dozvolili da glumi bilo koga drugog. Danas je glumac koji se pojavljuje u mnogim francuskim filmovima i reklamama, obučen kao svoj heroj iz "Taksija".
Semi Naceri (Danijel), 37/55 godina

10

Nakon poslednjeg dela "Taksija", ime Semi Naceri se više pominjalo u kriminalnim vestima nego u filmovima. Bio je optužen za huliganstvo par puta i krivične postupke. Međutim, 2016. godine je izbacio video pod nazivom "Druga šansa" koju je videlo oko 2 miliona ljudi. Njegov šarmantni lik Danijela će se verovatno pojaviti u predstojećem filmu "Taksi 5".
Pežo 406

11

Nakon uspešnog nastupa, čini se da će Pežo 406 ostti idol mnogim mladim ljudima u predstojećim godinama. Međutim, 2004. godine je ovaj prelepi automobil bio zamenjen Pežoom 407 (koji vozi Danijel u poslednjem filmu). Iznenađujuće, čak je i ovaj model ubrzo uklonjen iz proizvodnje. Sledeći model, 507, je uspešniji od prethodnih, ali i dalje ne znamo koji će se model voziti u "Taksiju 5".

KRALJEVSKI PAR NEĆE DOČEKATI BOŽIĆ ZAJEDNO! Zbog tradicije Meghan Markle i princ Harry božićno jutro će provesti odvojeno!

Ne propustite