Luksuzni hotel Alibi u samom centru Zlatibora, sa pogledom na jezero!

Kiosk
Luksuzni hotel Alibi u samom centru Zlatibora, sa pogledom na jezero!
-

Zlatibor, po svemu trenutno najatraktivnija planina u Srbiji, taj atribut je ponijela zbog mnogo čega što je takvom promoviše u našoj zemlji, Evropi, pa i šire. Blaga, sunčana ljeta, blage sunčane zime, prelijepa proljeća i topla jesen, razlog su turističkim posjetama tokom cijele godine. Zlatiboru je teško odoljeti. Mnogo čega ima na Zlatiboru i u njegovoj okolini što bi duši prijalo, što bi je odmorilo i oporavilo od silnih rana zadobijenih u životnim borbama.

10114-2

Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora. Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smeštajnih jedinica. Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smeštajne jedinice odgovoriti na zahteve i najvećih hedonista.

10114-3

Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju. Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik. U okviru objekta možete uživati u caffe baru i restoranu Alibi, popiti kaficu na najlepšoj terasi u centru Zlatibora ili uživati u specjalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

10114-8

Kako bi Vašu posetu učinili nezaboravnom za sve ljubitelje dobrog provoda tu je i klub Alibi. Jedan od najmodernije opremljenih klubova u ovom delu Evrope. Uživajte u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi uz vrhunsku ponudu pića i koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni.

10114-7

Noćenje sa doručkom za dvije osobe na ovoj idealnoj lokaciji po nevjerovatnoj cijeni od 129 KM

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

 

 

Ne propustite