Hotel San Antonio u Splitu poziva Vas na spektakularni doček NOVE GODINE!

Kiosk
Hotel San Antonio u Splitu poziva Vas na spektakularni doček NOVE GODINE!
-

Splićani, kao i gosti Splita će i ovu Novu godinu moći dočekati na otvorenom. Drvene kućice kod kojih će posjetioci moći kupiti specijalitete(eno-gastro), biti će tradicionalno postavljene na Rivi. Grad će biti specijalno okićen i zbog turista koji se očekuje u Splitu za Novu godinu, kao i zbog građana koji su odlučili provesti novogodišnje praznike u Splitu. To će biti prava zabava za pamćenje uz vrhunsku zvučnu i svjetlosnu produkciju.

10313-1

 

Naravno doček će pratiti raznovrsna ugostiteljska ponuda a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine predviđen je i prekrasni ponoćni vatromet. Ako još niste odlučili, možda je baš Split vaš izbor.

10313-7

Hotel San Antonio nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača. Objekt nudi besplatan parking, besplatan bežični pristup Internetu (WI-Fi) i besplatne ležaljke na prekrasnoj šljunčanoj plaži za sve svoje goste. Svim gostima je na raspolaganju bez naknade unutarnji bazen, sauna i fitnes koji se nalaze u glavnoj zgradi hotela San Antonio.

pool-1

Hotel San Antonio se sastoji od glavne zgrade hotela u kojoj se nalaze de lux sobe, anex zgrade imena Gala u kojoj se nalaze classic sobe i anex zgrade Jona u kojoj se nalaze standard sobe. Sve sobe su klimatizirane, a de lux sobe imaju sa balkona direktan pogled na more, grad Split i otoke Brač i Šoltu, dok standardne sobe imaju djelomičan pogled na more, a samo neke od classic soba imaju djelomičan pogled na more.

wedding-1

Iznimna lokacija restorana San Atonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol, za ručak i večeru se nude Dalmatinski specijaliteti i raznolika Hrvatska vina.
Aperitivi, kokteli te bezalkoholna i alkoholna pića se poslužuju na baru, vanjskoj terasi te na samoj plaži. Uživajte!

Platite SAMO 430.20 KM za tri noćenja sa doručkom za dvije osobe u delux sobama s pogledom na more i prepustite se uživanju!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite