Nezaboravna rođendanska proslava za Vaše najmlađe u kuglani Hotela Radon Plaza!

Kiosk
Nezaboravna rođendanska proslava za Vaše najmlađe u kuglani Hotela Radon Plaza!
-

Tražite idealno mjesto za odličnu rođendansku zabavu? Nemojte tražiti dalje jer mi imamo idealnu ponudu za vas. Od velikog izbora posebno pripremljenih aktivnosti i animacija do specijalno pripremljenih menija. Sebi olakšajte a dijete usrećite. Organizaciju dječijeg rođendana prepustite osoblju Radon Plaze, za vrhunsku zabavu svakog djeteta.

10472-4

Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma Sarajevo i petnaest minuta vožnje od centra grada i starog dijela Baščaršije , što ga čini idelanim izborom za vaš boravak u Sarajevu. Gostima je na raspolaganju 117 luksuzno opremljenih soba, 2 superior apartmana i jedan predsjednički  apartman.

10472-2

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

10472-1

Platite samo 108 KM za proslavu rođendana za desetero djece uz kuglanje, bilijar, tortu, grickalice i još mnogo toga!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite