NAJČUDNIJI HOLIVUDSKI PAR IKADA: Poznati glumac u svoju 11 godina stariju suprugu zaljubio se kada je imao samo OSAM GODINA! (FOTO)

Kiosk
NAJČUDNIJI HOLIVUDSKI PAR IKADA: Poznati glumac u svoju 11 godina stariju suprugu zaljubio se kada je imao samo OSAM GODINA! (FOTO)
.

Džejson Mamoa uživa u srećnom braku sa 11 godina starijom glumicom Lisom Boneti i nedavno su se zajedno pojavli na svjetskoj premijeri filma "Aquaman" u Los Anđelesu.

1
Naime, njih dvoje su svojim pojavljivanjem izazvali buru u javnosti jer je bilo onih koji su rekli da Lisa svoje godine nosi odlično, ali i onih koji su prokomentarisali bijesno da se jasno vidi razlika u godinama i da nisu jedno za drugo.

3
Ipak, kao zaključak se uvijek, složitećete se, nameće da godine za ljubav nisu bitne, posebno ako se ljudi vole, kao što je, izgleda, u slučaju ovog holivudskog para. A obožavataljke svakako mogu da imaju svoje mišljenje.

2
Ipak, ono najčudnije u njihovoj vezi svakako je činjenica da se Mamoa u svoju suprugu zaljubio kada je imao osam godina i to je rekao - svojoj mami.

5
-Kada sam imao osam godina, vidio sam je na TV-u i rekao sam: "Mama, želim baš nju!". Bio sam u fazonu da ću je pratiti do kraja života da bih je dobio - iskren je Džejson Mamoa.
On i Lisa Boneti su u braku skoro dvije godine i imaju dvoje djece, ona ima 49, a on 38 godina, a zajedno su ukupno 12 godina.

7
Upoznali su se 2005. putem zajedničkih prijatelja.

6

TENIS VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTI, ODLUČENO ŠTA ĆE IGRAČICE NOSITI NA TERENU: Evo kakve prizore ćete uskoro gledati

 

Ne propustite