HRVATSKA MINISTARKA U VEZI SA DESET GODINA MLAĐIM SRBINOM: Balkan bruji o njihovoj vezi!(FOTO)

Kiosk
HRVATSKA MINISTARKA U VEZI SA DESET GODINA MLAĐIM SRBINOM: Balkan bruji o njihovoj vezi!(FOTO)
.

Hrvatski mediji ovih dana bruje o vezi Milanke Opačić, bivše hrvatske potpredsjednice Vlade i ministarke socijalne politike sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem.

Oni su viđeni zajedno na nedavno održanoj žurci Crvenog krsta u zagrebačkom hotelu "Westin".

milanka

Bivša SDP-ovka u Kristalnoj dvorani iznenadila je sve pojavivši se s novom ljubavi, a Gloria saznaje da se radi o 40-godišnjem Beograđaninu koji se zbog hrvatske političarke preselio u Zagreb.

brhk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rvn01eqv8vowziotm5ngnmntzimdllmmvmnmm1mjqwyjkzmtvmnjkuanblz5gtas0c5acbotab

Gospavić je po struci komercijalista, a Milanka Opačić je u novom broju hrvatske verzije časpopisa "Glorija" sa smješkom na licu ispričala gdje su se upoznali i zašto su se vrlo brzo odlučili na važan životni korak.

milanka-1

Ljubav između Milanke i Nemanje planula je ljetos u Dubrovniku, u kojem je Beograđanin tada radio u jednom restoranu kao konobar. Trenutno je navodno zaposlen kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću.

milanka-opacic

Inače, Milanka je srpske nacionalnosti, a prilikom rada u humanitarnoj organizaciji koja se bavi zanemarenom djecom, upoznala je i usvojila djevojčicu Lanu 2003. godine. Godine 1995, postala je prva političarka Srpkinja koja je govorila na većem predizbornom skupu u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića i dobila aplauz. Potpredsjednica je Socijaldemokratske partije Hrvatske.

61379049

Kritikovali su je zbog rasipničkog trošenja novca iz budžeta u vrijeme ministrovanja, što je ona negirala.

GODINAMA SE BORIM SA VIŠKOM KILOGRAMA: A onda sam saznala za ovaj začin, jedna kašika dnevno topi do 10 kg za 3 mjeseca!

Ne propustite