Bijesna jer su joj rekli da joj je SIN predebeo, evo šta majka kaže o tome

Mame i bebe
Bijesna jer su joj rekli da joj je SIN predebeo, evo šta majka kaže o tome
.

Dječaku je rezultat sistematskog pregleda poslala britanska Nacionalna zdravstvena služba koja u okviru svojih aktivnosti uzima mjere djeci školske dobi kako bi na vrijeme ustanovili tko ima rizik od pretilosti.

Naime, Mica Pullen je bijesna nakon što je dobila rezultat sistematskog pregleda svog sina. Za njenog četverogodišnjeg dječaka kojeg smatra zdravim, liječnici su naveli da je previše debeo.

U pismu koje je objavila stoji da je dječak “pretežak” te zbog toga roditelje upozoravaju da bi “mogao postati pretio i imati zdravstvenih problema”.

Njen sin visok je 111,9 centimetara i teak 22,7 kilograma. 

“Svaku večer trenira boks s tatom, igra nogomet na tjednoj bazi i zdravo se hrani”, izjavila je Pullen, a na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj napinje mišiće i smiješi se u kameru.

c1

“Nisam mogla vjerovati što čitam. Harley je sve osim debeo. Vodimo zdrav životni stil, dobro se hranimo, idem u teretanu i nastojim sve to prenijeti na njega. Uznemiri vas kad vam netko kaže da je sve to što radite krivo”, napominje.

Dječaku je rezultat sistematskog pregleda poslala britanska Nacionalna zdravstvena služba koja u okviru svojih aktivnosti uzima mjere djeci školske dobi kako bi na vrijeme ustanovili tko ima rizik od pretilosti. Pritom uspoređuju dob djeteta, težinu i visinu i dolaze do podatka tko je debeo, a tko nije. 

“Počela sam sumnjati u sebe nakon što sam pročitala pismo i pomislila sam da nešto ne radim dobro. Ljutita sam jer se tako osjećam”, poručila je Pullen.

c1

UKUSNA POSLASTICA KOJA MIRIŠE NA DJETINJSTVO: Znate li šta je ovo?

Ne propustite