GORI KUĆA POLICAJCA U SRBIJI: Vatra se proširila na GARAŽU I PRIZEMLJE, evo šta su policajci pronašli

Region
GORI KUĆA POLICAJCA U SRBIJI: Vatra se proširila na GARAŽU I PRIZEMLJE, evo šta su policajci pronašli
.

SRBIJA - U garaži kuće koja je vlasništvo M. J. iz Vrčina došlo je do požara, koji se proširio i na prizemlje kuće, saopšteno je iz policije.

tt1

Policiji je rano jutros prijavljeno da je, iz za sada nepoznatih razloga, došlo do požara u garaži kuće koja je vlasništvo M. J, a koji se nakon toga proširio i na prizemlje kuće.

tt2

Zamjenik načelnika Policijske stanice Grocka Radosav Šćekić saopštio je da policijski službenici PS Grocka intenzivno rade na rasvjetljavanju svih okolnosti izazivanja požara u Vrčinu u garaži M. J. (68), bivšeg pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je izjavio da sada piše tekstove za jedan lokalni portal, navodi RTS.

tt4

 

PRONAĐENA ČAURA

tt1

Vatrogasci su lokalizovali požar u kome su izgorjeli prizemlje kuće, garaža, kao i automobil "mercedes", koji se nalazio unutra.

t7

Supruga, koja je inače vlasnik zapaljenog automobila, je izjavila da je čula i pucnje, a policija je ispred garaže pronašla jednu čauru.

tt

O svemu je odmah obavješteno nadležno tužilaštvo po čijem nalogu policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja i razlozima izazivanja požara.

 

 

tt3

tt5

t

t3

OSTAVILI SMO 20.000 EURA NA STOLU DA KUPIMO NJIVE, A ONDA JE UŠLA NAŠA KOZA: Muž od tada samo šuti i gleda u jednu tačku!

Ne propustite