OSTAVILI SMO 20.000 EURA NA STOLU DA KUPIMO NJIVE, A ONDA JE UŠLA NAŠA KOZA: Muž od tada samo šuti i gleda u jednu tačku!

Region
OSTAVILI SMO 20.000 EURA NA STOLU DA KUPIMO NJIVE, A ONDA JE UŠLA NAŠA KOZA: Muž od tada samo šuti i gleda u jednu tačku!
.

Koza Belka iz Aranđelovca danas je postala glavna tema u medijima regiona.

"Otišla sam da se vidim sa ljubavnikom, a mobitel zaboravila kod kuće"​

1

Naime, kako piše lokalni portal aranđelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 eura, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

2

Porodica Simić riješila je da proširi svoje imanje, te su pripremili sumu od 20.000 eura kako bi kupili 10 hektara zemlje, ali je tog jutra sve krenulo po zlu.

3

"Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola", govori kroz suze uplakana snaha Milena.

4

"Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 eura samo, a sve ostalo je bilo pocjepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno", rekla je za Aranđelovacinfo snaha Milena.

1696903-profimedia0176984425-ls

ŽUTI SNIJEG PREKRIO GRADOVE, LJUDI U PANICI: Ovo se još nije desilo (VIDEO)

Ne propustite