NOVE EPIZODE PRIJATELJA IPAK NEĆE BITI SNIMLJENE: Jennifer Aniston otkrila krivca zbog kojeg neće biti nastavka popularne serije!

Kiosk
NOVE EPIZODE PRIJATELJA IPAK NEĆE BITI SNIMLJENE: Jennifer Aniston otkrila krivca zbog kojeg neće biti nastavka popularne serije!
.

Iako je od emitiranja posljednje epizode serije Prijatelji prošlo čak 14 godina, njihovi brojni fanovi dugo su se nadali da će se slavna šestorka okupiti u novim nastavcima.

Gotovo svi glumci su prije ili kasnije potvrdili da od toga neće biti ništa, no i dalje ih uporno zapitkuju jesu li se predomislili. 

1
Promovirajući svoj novi film na The Late, Late Showu, Jennifer Aniston otkrila je Jamesu Cordenu kakvo je njihovo trenutno stajalište o snimanju novih epizoda. 

2
"Mi cure uvijek kažemo da bismo to voljele ponovno raditi, ali dečki iz nekog razloga nisu zagrijani za tu ideju. Ne znam zašto. Tako da ćemo vjerojatno za 40 godina samo objaviti remake Zlatnih djevojaka", rekla je glumica.

3
Ranije ove godine i redatelj Kevin S. Bright potvrdio je da neće biti novih epizoda. 

4
"Volim ponoviti ono što je rekao David Crane: 'Okupljanje 50-godišnjaka u kafiću bi jednostavno bilo patetično.' Kad bismo ponovno snimali, bili bi to isti glumci, ali ne bi bila ista serija", rekao je za Metro.

54

ONI SU NAJVEĆE MUŠKE KUKAVICE: Horoskopski znakovi koji vam nikada neće prvi prići čak i ako su zaljubljeni

 

Ne propustite