PRONAŠLA JE OVO U MAŠINI ZA VEŠ, PA OTRČALA KOD ZLATARA: Niko ne može da pogodi šta je, možete li vi?

Zanimljivosti
PRONAŠLA JE OVO U MAŠINI ZA VEŠ, PA OTRČALA KOD ZLATARA: Niko ne može da pogodi šta je, možete li vi?
.

Okačila je ovu sliku i na Fejsbuku se pokrenula prava rasprava. Bilo je mnogo teorija o tome što bi mogao biti ovaj misteriozni predmet, a evo šta je istina.

Koliko god pazili i proveravali džepove prije stavljanja na pranje, na neki način uvijek u mašini za pranje ili sušenje veša završe objekti kojima tu nije mjesto. Najčešće su to maramice, zalutale čarape i ukosnice, ali nađe se tu i prilično iznenađujućih stvari.

Jedna žena iz Australije se zaprepastila izvadivši iz filtera sušilice čudan zlatni kamenčić. Budući da joj ništa nije padalo na pamet, pitala je u Fejsbuk grupi ima li neko pojma što bi to moglo biti.

nnn

"Ovo je pronađeno u našoj sušilici. Pretpostavljam da je možda kovanica od dva dolara. Može li sušilica ovo da napravi novčiću? Kako je to uopšte moguće - napisala je i dodala da težinom i teksturom nepoznati objekat zaista podsjeća na kovanicu.

Žena je čak otišla i u zlataru i zlatar joj je potvrdio da je riječ o kovanici od dva dolara, ali da sušilica nije napravila štetu – što ju je na kraju još više zbunilo. Na Fejsbuku se pokrenula prava rasprava i bilo je mnogo teorija o tome šta bi mogla biti misteriozna stvarčica.

pranje-vesa-1

"Nema šanse da je to kovanica od dva dolara, draga. Trebalo bi da dostigne najmanje 200 stepeni da se otopi i opet ne bi postigla baš ovakvo stanje. Morala bi da bude u sušilici godinama i konstantno udarati o tvrde predmete velikom brzinom, a to bi ti prije uništilo mašinu”, neko je objasnio u komentarima.

kuglica

Jedna žena je rekla da je to podsjeća na obojeni kamenčić kakav je jednom pronašla u školi. A onda je neko ponudio najlogičniji odgovor.

“Izgleda mi kao otopljena čokolada umotana u aluminijumsku foliju”, napisao je i priložio fotografiju za poređenje, prenosi magazin "Žena.blic".

Da li mislite da je folija odgovor na ovu misteriju ili imate neko logičnije objašnjenje?

POJAVLJUJE LI VAM SE SMEĐI ISCJEDAK PRIJE MENSTRUACIJE? Ginekolog upozorava, OVO SVAKA ŽENA TREBA ZNATI!

 

Ne propustite