DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Naručila piletinu, zbog onog što je našla u njoj, skoro je POVRATILA

Zanimljivosti
DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Naručila piletinu, zbog onog što je našla u njoj, skoro je POVRATILA
.

Sarah Palmer (26) iz Australije okupila je nekoliko prijatelja u stanu i odlučili su naručiti piletinu iz KFC-a. Međutim, brzo im je prisjelo.

Sarah je na Facebooku poznatog lanca brze hrane objavila fotografiju komada piletine u kojemu je pronašla nešto što tamo definitivno nije trebalo biti. "Nakon kupnje nečega za što sam se nadala da će biti ukusna piletina, ostala sam šokirana kad sam ugledala nešto što sliči na... mozak", napisala je Sarah na Facebook stranici lanca.

a3

"Ovo nije tipfeler, da, mislim mozak. Ispod vaših ukusnih začina. Zamislite horor, mučninu i razočaranje koje sam osjetila", dodala je.

a1

Iako su joj u komentarima odgovorili da će joj se uskoro javiti s rješenjem njenog problema te čak i javno napisali da "nije riječ o mozgu, već vjerojatnije o bubregu", Sarah je za Daily Mail otkrila da joj se iz KFC-a od tada nisu javili. "Skoro sam povratila kad sam to vidjela, bilo je odurno", opisala je.

a

Glasnogovornica KFC-a je pak za Daily Mail rekla da se "povremeno dogodi da se iznutrice ne uklone u potpunosti" te da "može potvrditi da nije bio mozak u pitanju, niti da je to problematično za zdravlje".

BAR JOJ JE BOJA ISTA! Preko eBaya naručila ovaj izazovni kostim Bake Mraz, a onda ga je probala : Zgrozit ćete se

Ne propustite