BAR JOJ JE BOJA ISTA! Preko eBaya naručila ovaj izazovni kostim Bake Mraz, a onda ga je probala : Zgrozit ćete se

E buraz
BAR JOJ JE BOJA ISTA! Preko eBaya naručila ovaj izazovni kostim Bake Mraz, a onda ga je probala : Zgrozit ćete se
.

Fotografije je objavila na Facebooku kako bi nasmijala prijatelje i obitelj

1

Misleći da će biti fora, majka dvoje djece Lisa Williamson (28) naručila je izazovni božićni kostim koji je mislila nositi na tečaj plesa oko šipke. Čim je vidjela crvenu opravicu Bake Mraz na eBayu, bila je presretna i odmah ju je naručila za svega 6,98 funti.

2

Jedna veličina ne pristaje svima

Ali, kada joj je pošiljka konačno stigla, Williamson je ubrzo shvatila da tu nešto ne štima. Iako u reklami piše da je kostim od kvalitetna materijala, ona kaže da je izgledao “jeftino i neugledno”. Bilo je i problema s veličinom jer ona teza “one size fits all” ovdje baš i nije držala vodu.

Skrolajte do dna vidite kako grozne stvari možete naručiti s Ebay-a

PREVARILA SAMA SEBE! Ova žena je naručila uzorke besplatnih tepiha misleći da će prevariti amazon

Mi kao cjelina volimo besplatne stvari. Kada čujete ili čitate “besplatno”, prirodno smo napunjeni radošću. To je upravo krajnji rezultat za jednu ženu  na Amazonu. Upoznajte klijenta Imgura Rowdy McMenace.

Ona je tipični Amazonov kupac, a jednog dana pronašla je prodavca koji šalje podne obloge i testove tepiha, potpuno besplatno.

“Moj dečko je bio kući i budan, pa je pomogao dječaku da sve donese.”

1

 

“Moj dečko je toliko opušten da je nakon što je planina parcela bila unutra, probudio me da me gleda kako sam se iznenadila”, nastavlja ona.

2

 

“Bila sam u nevjerici, onda sam se samo smijala. Pomogao mi je da sve očistim, a onda smo se igrali s mačkama. “

3

 

Naučila je lekciju!

4

 

“Ne mogu prodati nešto što sam dobila besplatno.”

5

 

“Ja sam na noćnoj smjeni pa sam se probudila. Dostavljač nije sretan. Kunem se da nisam shvatila da sam ovo naručila”.

6

 

“Nisu mali. Mačke su super zainteresovane i histerično se smijući zbog nervoze da bi moj budući muž mogao shvatiti da sam psihopata i da me ostavi”.

7

 

S nadom da možda i neće izgledati toliko loše kad se odjene, navukla je opravicu na sebe – a rezultat je bio jednostavno urnebesan. Fotografije je objavila na Facebooku kako bi nasmijala prijatelje i obitelj.

3

Jedino je boja originalna

“Kada vam dođe online narudžba, a nije ni slična onomu što ste očekivali. Čekala sam cijelu vječnost i veselila se – ali jedina stvar koja je ista kao na slici jest boja”, napisala je majka dvoje djece i dodala hrpu smajlića koji umiru od smijeha.

4

 

Njezina je objava postala veliki hit. Javio joj se čak i prodavač s eBaya govoreći da će joj isplatiti povrat novca u iznosu od dvije funte zbog očigledne pogreške, a outfit slobodno smije zadržati. Kao da će joj biti od koristi!

Ne propustite