SRBIN ZAPREPASTIO JAVNOST IZJAVOM O DRAŽENU PETROVIĆU: "Morao sam ovo reći"

Kiosk
SRBIN  ZAPREPASTIO JAVNOST IZJAVOM O DRAŽENU PETROVIĆU: "Morao sam ovo reći"
.

Nekadašnji suigrač legendarnog hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića, Mirko Milićević, tvrdi da je predvidio nesreću u kojo je najbolji hrvatski košarkaš svih vremena izgubio život. 

Dražen je život izgubio u nesreći 7. jula 1993. godine, a Milićević tvrdi da je to predvidio godinama ranije.

drazen1

“Ovo nisam nikad nikome ispričao. Dražen je bio moj dragi prijatelj. Rekao sam mu 1990. godine šta će se dogoditi. Pogledao me kako me pogledao… Bio sam u Marbelli 1993. godine kada sam čuo vijest na televiziji da je stradao. Nažalost, tri godine prije toga ja sam mu rekao šta će se dogoditi”, rekao je Milićević Telegrafu.

drazen2

Kaže kako je Dražen tražio da mu pogleda u dlan.

drazen3

“U Saloonu smo bili Aco Petrović, Dražen i ja. Kasnije je došla i njegova tadašnja zaručnica Renata. Prilazi Dražen i kaže mi: ‘Ajde genije da pogledaš, zaručili smo, trebamo se vjenčati… Htio je da mu gledam u dlan, pogledam njezin, a onda i dlan od Dražena i ne kažem ništa. Pita me što sam vidio, a ja mu kažem: Slušaj, ako ti oženiš Renatu, ja ću oženiti Adolfa Hitlera, a ja sam bliži Hitleru nego ti njoj. Rekao sam mu da se fokusira na košarku”, kaže bivši mu sugirač iz Cibone.

drazen4

“Nakon mjesec i pol dana me je opet pitao, a onda sam mu rekao: ‘Brate moj, stoji ti saobraćajka, nek’ ti je Bog na pomoći’… Sreo sam ga mjesec dana prije nesreće. Malo ljudi zna da je Dražen već bio u avionu kada je tadašnja djevojka došla po njega. Imali su dva slobodna dana, rekao je Aci da ide s njom i premjestio se iz aviona u automobil. To je bila sudbina”, priča Milićević.

drazen5

Isto tako Milićević tvrdi da je sposobnost predviđanja naslijedio od bake i da može vidjeti ishod svih utakmica.

drazen6

“Pred svaku utakmicu sam znao šta će se dogoditi. Ne mogu ni opisati koliko je teško igrati utakmicu kada znaš da ćeš izgubiti, a koliko je lako kada znaš da ćeš pobijediti. Za sve sam imao znakove”, govori bivši srpski košarkaš.

 

(Novi.ba/Dnevno.hr) 

 

Ne propustite