MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA MOŽE POSLUŽITI I U DRUGE SVRHE! Olakšajte sebi i upotrijebite je za pranje mnogih drugih stvari!

Sve za dom
MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA MOŽE POSLUŽITI I U DRUGE SVRHE! Olakšajte sebi i upotrijebite je za pranje mnogih drugih stvari!
.

Svoju mašinu za pranje posuđa iskoristite za mnoštvo drugih stvari, i olakšajte sebi!

Što biste još mogli prati u perilici posuđa a što nikako ne?! Ispod se nalazi 12 savjeta što smijete staviti u nju. Ipak, prije nego što išta stavite u perilicu na pranje slijedite ovo pravilo: ako se radi o bilo čemu zbog čega biste plakali ili žalili da se ošteti u perilici nemojte u nju stavljati, nego se radije odlučite za ručno pranje.

5

Također, zdravorazumski procijenite osjetljivost materijala te procijenite koji deterdžent ćete staviti i koju količinu. Ne morate koristiti deterdžent za pranje posuđa. Umjesto u rešetku za tabletu možete deterdžent staviti direktno na proizvod.

1

Kapa šilterica (kačket) može izgubiti svoj oblik ako se pere u perilici rublja, ali će ga sačuvati ukoliko je perete u perilici posuđa. Napomena: Ne perite je istovremeno s posuđem.

Čizme za kišu također možete oprati u perilici za posuđe, samo je bitno da ne zaboravite prije slaganja posuđa oprati perilicu.

Igračke od metala ili plastike također možete prati u perilici posuđa.

2

Keramičke ukrasne figurice i zdjele mogu se prati u perilicama posuđa. Ne zaboravite prilagoditi temperaturu.

Lego kocke i druge sitne igračke mogu se također dobro oprati u perilici.

Četke i češljevi za kosu odlično se peru u perilici za posuđe. Ne zaboravite prethodno ukloniti dlake kako ne bi začepile odvod. One od prirodnih materijala nemojte stavljati u perilicu.

6

Rešetke, plastične poklopce prekidača i ventila također možete prati u perilici posuđa.

Alatke za vrt možete prati u perilici posuđa ali budući da su u kontaktu sa zemljom i pesticidima nemojte ih prati s nečim drugim.

Razdvojive dijelove plafonijera, lustera i lampi možete slobodno prati u perilici.

3

Krumpir se može dobro oprati u perilici ako ga stavite u program za ispiranje i naravno bez deterdženta.

Posude od lijevanog željeza, emajlirani, bakreni lonci i tave se dobro peru u perilici.

Sportske štitnike za koljena i lakte koji bi u perilici za rublje izgubili svoj oblik.

4

MUŽ JE STVARI IZ KUHINJE PRESELIO U DRUGU SOBU: Nakon 3 mjeseca iznenadio me KRAJNJIM REZULTATOM! (FOTO)

Ne propustite