OBJASNILE KAKO MUŽ TREBA ISTUĆI ŽENU AKO JE NEPOSLUŠNA: "To je pravi BLAGOSLOV"

Aktuelno
OBJASNILE KAKO MUŽ TREBA ISTUĆI ŽENU AKO JE NEPOSLUŠNA: "To je  pravi BLAGOSLOV"
.

Muslimanskim muškarcima dopušteno je tući žene ako nisu poslušne, a nasilje u porodici smatra se ‘prekrasnim blagoslovom’, kažu žene iz jedne radikalne islamističke skupine, piše Daily Mail.

Članice muslimanske radikalne skupine Hizb ut-Tahrir u Sydneyu su snimile video u kojem tvrde kako je muškarcima dopušteno t**i žene štapovima. U snimci je prikazana polusatna rasprava dviju žena. Objema su pokrivene glave, a u snimci objašnjavaju kako je nasilje nad ženama ‘simbolički akt’. U jednom trenutku su na snimci čak demonstrirale kako koristiti štap naziva ‘sivaak’ kojim muškarci mogu t**i ‘neposlušne’ žene.

U snimljenoj debati koja je kasnije objavljena na Facebooku, jedna žena govori kako bi muškarci trebali koristiti sivaak za kažnjavanje svojih žena. Zatim je na primjeru drugoj ženi pokazala kako se to radi. Obje su se smijale.

muslimanke

Ostale metode kažnjavanja žena uključuju korištenje presavijenog šala ili komada tkanine kojim se t**e žena. Jedna je žena u snimci rekla kako je to simbolični čin, dok je druga rekla da je to ‘blagoslov’.

‘Neposluh prema mužu, nemoralni čin ili prevara, primanje u kuću bilo koga ko se suprugu ne sviđa’, nabrajala je jedna žena dok je druga dodala kako to ne znači da muž smije pr***ći ženu samo zbog toga što, primjerice, nije skuhala večeru, nakon čega su se obje složile da bi se nas*** trebalo koristiti ‘u svrhu mira u kući’. Obje su se složile da muževi imaju pravo t**i svoje žene jer muž ima vodeći položaj u porodici. 

1988. GODINE ŽENA OD TRIDESET GODINA IZGLEDALA JE KAO ISPRANA KRPA: 2018. godine izgleda kao supermodel, evo zašto je to tako

 

Jedna od žena u videu tvrdi da se žene koje ne poštuju muslimanska učenja suočavaju s nasiljem od strane svojih muževa, ali samo zbog toga što ih oni vole i boje se za njih.

‘To je prirodno’, kažu u snimci.

‘On to ne čini iz ljutnje, frustracije ili bijesa, on to čini jer sluša Allahove naredbe.’

Jedna sugovornica kasnije tvrdi kako bi nas**e trebalo biti zadnje utočište za muževe. Prije toga bi žene trebali opomenuti i upozoriti, a ako to ne urodi plodom, onda bi trebali odbiti spavati sa svojim ženama i odbiti dijeliti postelju s njima. Ako ni to ne upali, dopušteno im je u****ti žene.

 

Ne propustite