Trodnevna čarolija za adventske dane ili novogodišnju noć u Splitu u luksuznom Hotelu BB Residence!

Kiosk
Trodnevna čarolija za adventske dane ili novogodišnju noć u Splitu u luksuznom Hotelu BB Residence!
-

Split je grad koji živi svojim vlastitim ritmom na koji ćete se bez problema priviknuti i poželjeti ostati. Šetajući Splitom biti ćete fascinirani Peristilom, Katedralom sv. Duje, Podrumima Dioklecijanove palače, Prokurativama, rivom, Bačvicama, Sustipanom, Marjanom...
U svim vremenima Split potvrđuje sebe, svoju mladost i žilavu otpornost. Grad uspravan, živ i pun kontrasta - današnji Split zakoračio je u novu budućnost. Split čuva svoju prošlost da bi mu budućnost bila sunčanija.

 

10453-1

 

Odmorite se i opustite u našim luksuzno opremljenim sobama i apartmanima opremljenim vrhunskim namještajem i udobnim kingsize krevetima. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, grijani te opremljeni sa LCD TV kabelskim programima, minibarom, sefom, besplatnim wi-fi i internet priključkom, prostranim kupaonicama oko 5 m2 sa hotelskom kozmetikom, ručnicima i sušilom za kosu. Više od polovice smještajnih jedinica je sa prostranim terasama.

Pripremite se za obilaske mnogih kulturnih znamenitosti u našem gradu, ispijajući prvu jutarnju vrhunsku Barcaffe kavu ili čaj u baru. Uživajte uz lagani ritam muzike na prostranoj vanjskoj terasi s pogledom na obližnji dječji park okružen borovim drvećem. Caffe bar smješten je odmah pored recepcije.

10453-8

 

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u superior double sobi za samo 254 KM!

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite