ISCIJEDILA JE BUBULJICU IZNAD OBRVE: Poslije sat vremena lice joj se POTPUNO izobličilo, i sve zbog OVE STVARI koju koristi svaka žena (FOTO)

Zanimljivosti
ISCIJEDILA JE BUBULJICU IZNAD OBRVE: Poslije sat vremena lice joj se POTPUNO izobličilo, i sve zbog OVE STVARI koju koristi svaka žena (FOTO)
.

Cijedite bubuljice? Znamo da to radite, uostalom svi povremeno pokleknemo pred iskušenjem. Ali nakon što saznate šta se desilo ovoj djevojci nakon cijeđenja, dobro ćete razmisliti prije nego što sljedećeg puta pokušate da se riješite neke napasti na licu.

jiuiuiu

Kejt Rajt podijelila je na Tviteru šta joj se dogodilo i njena priča je za samo par sati postala viralna. Naime, ispostavilo se da je bubuljica koju je Kejt probala da iscijedi zapravo bila infekcija stafilokokom. To je Kejt saznala kada joj je lice toliko oteklo da je morala da ode u Urgentni centar, gde su joj rekli da ima celulitis, odnosno akutnu bakterijsku infekciju kože i potkožnog tkiva.

uuzuzu

To se desilo 48 sati nakon što je iscedila bubuljicu, a evo šta o svemu kaže sama Kejt.

Prije oko nedjelju dana riješila sam da iscijedim ono što sam smatrala da je ogromna potkožna bubuljica. Međutim, svega sat vremena kasnije lice mi je oteklo i užasno me je boljelo. U Urgentnom centru rečeno mi je da imam celulitis i da, pošto mi je na licu, postoji ogroman rizik da se proširi na mozak ili čak u oči i oslijepi me. Hvala bogu, sve je u redu i vraća se u normalu. Ali moram da napomenem da se sve ovo najverovatnije dogodilo zbog bakterija nataloženih na mojoj olovci za obrve. Ako se redovno šminkate, MOLIM VAS, redovno perite pribor. Ni ja to dosada nisam radila redovno, ali od ovog dana rigorozno perem sve što upotrijebim, odmah po upotrebi.

juui

28 GODINA KASNIJE: Evo kako izgledaju i šta rade zvijezde "BEVERLY HILLSA"

Ne propustite