28 GODINA KASNIJE: Evo kako izgledaju i šta rade zvijezde "BEVERLY HILLSA"

E buraz
28 GODINA KASNIJE: Evo kako izgledaju i šta rade zvijezde "BEVERLY HILLSA"
.

Uskoro će kultni tinejdžerski serijal proslaviti 28. rođendan: "Beverly Hills, 90210" prvi je put na male ekrane stigao u jesenskoj shemi FOX televizije 1990. godine i od tada postao pravi fenomen popularne kulture.

Osim što je popularizirao žanr tinejdžerskih sapunica, serijal je od glavnih glumaca stvorio prave zvijezde koje su od tada u svojim životima prošle svašta - od bračnih brodoloma to teških bolesti. Pogledajte gdje su glumci koji su utjelovili legendarne blizance Brandona i Brendu Walsh, Kelly Taylor u koju su svi bili zaljubljeni, srcolomca Dylana McKayja, bogataša Stevea Sandersa te ljubav Davida Silvera i Donne Martin.

1

Jennie Garth (Kelly Taylor)

Problematičnu Kelly Taylor u koju su svi bili zaljubljeni utjelovila je glumica Jennie Garth (45) koja je nakon "Beverly Hillsa" imala veću ulogu u humorističnom serijalu "What I Like About You" koji je završio 2006. godine. Ponovila je svoju ulogu Kelly u nastavku serijala "90210" koji se emitirao od 2008. do 2013. godine i od tada je imala samo par manjih uloga. Jennie iza sebe ima dva propala braka: u onom s glumcem Peterom Facinellijem je dobila tri kćeri, a trenutačno je sretno udana za glumca Davida Abramsa.


Tori Spelling (Donna Martin)

2

Američka glumica Tori Spelling (44) u ožujku ove godine je sa suprugom Deanom McDermottom (50) dobila peto dijete - sina Beaua Deana, a par već razmišlja o još jednoj prinovi. Proslavila se ulogom Donne Martin, ali nakon tog serijala nije imala upečatljivijih uloga pa se okrenula reality showu u kojem je svojim obožavateljima dala uvid u privatan život koji je itekako buran. Iza sebe ima jedan razvod, a pred rastavom je bila i sa sadašnjim suprugom s kojim je prolazila kroz teške financijske probleme. Ipak, Tori Spelling je zadržala veze sa svojim kolegama sa seta kultnog serijala iz devedesetih: nedavno je viđena s Ianom Zieringom na jednom događanju, a Jennie Garth je uvijek na proslavi rođendana njezine djece.

 

Ian Ziering (Steve Sanders)

3

U serijalu je bio razmaženi sin bogataša, ali danas je sve samo ne razmažen. Ian Ziering (53) je s glumicom Tarom Reid snimio nosi nastavak iz franšize "Sharknado" koji je trenutačno u kinima, ali je i ponosan plesač Chippendalesa. Od 1997. do 2002. bio je u braku s Playboy modelom Nikki Schieler, a 2010. godine se ponovno oženio s Erin Ludwig s kojom je dobio dvije kćeri.

Shannen Doherty (Brenda Walsh)

4

Mnogima omraženu Brendu Walsh utjelovila je Shannen Doherty (46) koja se posljednje dvije godine borila s rakom dojke. Dijagnozu je otkrila početkom 2015. godine, a u travnju ove godine potvrdila je da je u remisiji. Iako je bila na glasu kao glumica s kojom je teško raditi, ostvarila je najupečatljivije uloge nakon "Beverly Hillsa": glumila je u popularnom serijalu "Čarobnice" te sada radi na remakeu serijala "Heatherice". Dvaput se razvodila, ali je od 2011. godine u sretnom braku s fotografom Kurtom Iswarienkom.


Jason Priestly (Brandon Walsh)

5

Mnogima omiljen lik bio je Brandon Walsh kojeg je igrao Jason Priestly (47). Glumačka zvijezda posljednjih je godina posvećen režiranju pa iza sebe ima nekoliko projekata kao što je kanadski serijal "Private Eyes" u kojem je imao i glavnu ulogu. U braku je s Naomi Lowde od 2005. godine s kojom ima kći Avu i sina Dashiella.


Luke Perry (Dylan McKay)

6

Zavodnik iz Beverly Hillsa i dalje glumi srcolomce: Luke Perry (50) trenutačno glumi u novoj tinejdžerskom serijalu "Riverdale", čija se druga sezona s nestrpljenjem iščekuje, a upečatljiviju ulogu je ostvario i u originalnom filmu "Buffy- ubojica vampira" iz 1992. godine, kada je još bio u uzletu kao zvijezda. S bivšom suprugom Rachel Sharp ima dvoje djece.


Brian Austin Green (Davida Silvera)

7

Posljednji njegov projekt je akcijski film s Dannyjem Trejom, ali najuzbudljiviji mu je privatan život. Brian Austin Green (43) je u braku s glumicom Megan Fox (31), s kojom je prije dvije godine bio pred razvodom, ali su zbog rođenja trećeg sina dali svojoj ljubavi još jednu priliku.

Ne propustite