NAJLJEPŠA PRINCEZA koju zovu ŽENA LEDENOG OSMIJEHA! Pričaju da je razlog njenog HLADNOG STAVA baš to što je mužu OPROSTILA ono što niko ne bi!

Kiosk
NAJLJEPŠA PRINCEZA koju zovu ŽENA LEDENOG OSMIJEHA! Pričaju da je razlog njenog HLADNOG STAVA baš to što je mužu OPROSTILA ono što niko ne bi!
.

Princeza Šarlin od Monaka važi za jednu od najljepših evropskih princeza i ženu koja zrači otmjenošću i urođenom prefinjenošću, ali je prati i nadimak "žena bez osmijeha", s obzirom da je prava rijetkost vidjeti je širom nasmijanu.

14618581406885

Najtopliji izraz lica koji Šarlin u javnosti pokazuje jeste blagi poluosmjeh bar je tako poslednju deceniju... Prije desetak godina plavokosa dama još uvijek se mogla vidjeti kako pokazuje nisku svojih zuba dok se široko smiješi.

72352962119355829

Šta se desilo i zašto je odjednom ova žena upečatljivog stila postala "čeličnog" izraza lica, uvijek pomalo distancirana i hladna? Jedni tvrde da je riječ o količini botoksa kojim je popunjavala bore, dok drugi govore da se radi o njenom teškom životu sa suprugom Albertom od Monaka.

2-c-0-h-720-bild

Albert se oženio dvije decenije mlađom Šarlin 2011, i to poslije 11 godina veze. Par je romansu započeo još davne 2000. godine, tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu, na kom se ona našla kao takmičar. Ova 39-godišnjakinja dugo se veoma uspješno bavila plivanjem, a nastupala je za Južnoafričku republiku, gdje je i provela detinjstvo i mladost.

charle-ne-de-monaco-en-40-coiffures-pour-ses-40-ans-1

Javnost je za njihovu romansu saznala 2006, kada su počeli i da žive zajedno, a vjeridba je uslijedila četiri godine kasnije. Vjenčanje je konačno uslijedilo nakon par mjeseci, a zanimljivo je da prilikom ceremonije Šarlin nosila elegantno svijetloplavo odijelo sa potpisom Karla Lagerfelda. Ova nijansa prozvana je šarlinsko plavo, a dan kasnije na gala zabavi Šarlin se ipak pojavila u raskošnoj vjenčanici koju je specijalno za nju dizajnirao Đorđo Armani.

GDJE GOD SE POJAVI IZAZOVE "OLUJU" Grudi joj zasjenile uspjeh: Svi gledaju u nju, a kad vide donji dio ZAPREPASTE SE

princesse-charlene-2-vignette

Šarlin je zbog ovog braka promijenila veru u rimokatoličku, iako je odgajana kao protestant, a takođe je morala da se odrekne sportske karijere, da savlada francuski jezik i lokalni dijalekat nekih od stanovnika Monaka, te da nauči pravila evropskog dvora. I nije samo ona podnijela žrtvu zbog ovog braka, već i čitava njena porodica koja se takođe preselila u Monako.

vip-pt-23525-noticia-charlene-do-monaco-nao-tinhamos-eletricidade

Zanimljive su glasine o kojima se na sav glas šuškalo uoči vjenčanja, nekoliko medija tvrdilo je da je Šarlin pokušala da pobjegne iz Monaka, onog dana kada joj je Albert navodno priznao očinstvo nad trećim vanbračnim djetetom. Pisalo se da je pokušala da se ukrca na avion u Nici, ali ju je monačanska policija presrela i doslovce otela pasoš.

ac

Naknadno je samom Albertu, ali i drugim predstavnicama palate dugo trebalo da je izmole za oproštaj i ubijede da ostane. Kasnije je Šarlin ove priče nazvala "gnusnim lažima nastalim iz ljubomore!

princess-charlene-3

Spekulacije ovde nisu stale, mnogi su princezine suze na crkvenom venčanju protumačili kao "znak tuge i očaja", a dodatnu "vatru" zapalila je i činjenica da je prve večeri svog bračnog putovanja par odsjeo u različitim hotelima.

Bilo kako bilo, javnost je trenutno ubijeđena da danas ovaj par živi u skladnom i idiličnom braku, takav utisak bar odaju. Oni su 2014. postali i roditelji blizanaca Gabrijele Tereze Mari i Žaka Onora Ranijea.

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Pogledajte koga čeka užasan kraj godine a za koga će ovo biti najradosniji mjesec

Ne propustite