BAHATA PRINCEZA DIGLA DVOR NA NOGE: Megan izludjela kraljicu suludim zahtjevima, ali je Elizabeta brutalno spustila na zemlju! (VIDEO)

Kiosk
BAHATA PRINCEZA DIGLA DVOR NA NOGE: Megan izludjela kraljicu suludim zahtjevima, ali je Elizabeta brutalno spustila na zemlju! (VIDEO)
.

U javnost svakodnevno cure nove informacije o bahatom ponašanju supruge princa Harija Megan Markl, odnosno vojvotkinje od Saseksa. Ona je uoči vjenčanja izazvala dva skandala koja su dobro iznervirala kraljicu Elizabetu II

Megan navodno nije bila zadovoljna tijarom koju je trebala da nosi na ceremoniji vjenčanja. Htjela da nosi drugu, a onda je morala da interveniše i kraljica Elizabeta II, koja je rekla da će Megan nositi ono što joj ona da. Pošto se umiješao i princ Hari ne bi li ispunio želju svoje drage kraljica ga je upozorila da vode računa kako se ponašaju i on i njegova supruga.


Još jedan problem uoči vjenčanja bio je i neprijatan miris u kapeli Svetog Džordža u Vindzoru, zbog čega je Megan zahtjevala da se ugrade osvježivači vazduha, prenosi Dejli Mejl. Naime, ova kapela datira iz 15. veka, i u njoj je malo zagušljivo, zbog čega je  mlada je htjela da se vazduh osviježi prije nego što stignu njeni gosti.

Insajderi tvrde da ovaj zahtjev takođe nije naišao na zeleno svjetlo u Bakingemskoj palati, i da je glatko odbijen uz obrazloženje da "ako je ovo mjesto od 1475. godine bilo dovoljno dobro za članove kraljevske porodice, onda će biti dobro i za nju".

3
Inače dozvolu za korišćenje kapele daje sama kraljica Elizabeta II, i u njoj su s edo sada održala mnogobrojna kraljevska vjenčanja i sahr ane.

v
U javnost su procurile i priče o netrpeljivost između Megan i Kejt Midlton, vojvotkinjom od Kembridža. To je navodno jedan od razloga zbog čega će se princ Hari i Megan Markle preseliti početkom sljedeće godine u kuću u sklopu zamka Vindzor.

2
A sve češće se govori i o bahatom ponašanju  Megan i Harija i o tome da nisu baš mnogo omiljeni među kraljevskim osobljem. Oni su navodno ponašaju diktatorski i veoma su teški za saradnju.

1

Još jedno predviđanje „Simpsonovih“: Prije 13 godina opisali scenu koja se događa danas

Ne propustite