DANAS JOJ PLAĆAJU DA ODSJEDNE U HOTELIMA SA PET ZVJEZDICA: A njen život je izgledao DRASTIČNO DRUGAČIJE!

Kiosk
DANAS JOJ PLAĆAJU DA ODSJEDNE U HOTELIMA SA PET ZVJEZDICA: A njen život je izgledao DRASTIČNO DRUGAČIJE!
.

Karolina Velejkajt (24) iz Litvanije upoznala je dečka Italijana Marka Kopolu (26) prije nekoliko godina u jednom restoranu u Londonu, ni ne sluteći da će njihovo poznanstvo na kraju rezultovati životom iz bajke i biznisom koji je san mnogih.

Image result for outsideboxx

Naime, Karolina i Marko danas "besplatno" putuju svijetom, ali nije sve bilo tako idilično od starta. Par je u početku imao plan da proputuje dva mjeseca po Maroku i jugoistočnoj Aziji, ali se to ubrzo pretvorilo u avanturu koja je trajala osam mjeseci.

Related image

Oni su tokom posjete Kambodži pronašli poslove kao vodiči u jednom rezortu, pa su produžili boravak tamo. Vrlo brzo otvorili su i Instagram naloge kako bi dokumentovali fotografijama utiske sa putovanja, a veoma brzo njihove profile primijetili su luksuzni brendovi.

Image result for KAROLINA VALEIKAITE

"Nakon života u Londonu osjetila sam da želim da iskusim nešto više. Osjetila sam da još nisam pronašla svoj dom", rekla je Karolina za "Business Insider".

Related image

Kako je ova mlada Litvanka studirala fotografiju, to joj je pomoglo da pravi sjajne fotke za Instagram, i samim tim privuče pažnju publike i potencijalnih sponzora. Zajedno su Marko i Karolina vremenom prikupili 130.000 pratilaca, a to je dalje imalo za posljedicu saradnju sa različitim kompanijama, pa su praktično postali plaćeni da putuju. Danas odsijedaju u hotelima sa pet zvjezdica i za to ne daju ni cent!

Related image

Ova blogerka ističe da ju je nov način života naučio da više ne skuplja stvari i da bude srećna sa minimumom. Naznačila je da sve ovo nije došlo preko noći i da je naporno radila kako bi čitavu stvar uopšte pokrenula.

Related image

"Četiri mjeseca sam štedjela za putovanje - od nule. Radila sam četiri posla i posvetila se štednji - ponekad i 110 sati nedjeljno", otkrila je.

Related image

"Bio je to pakao, ali apsolutno je vrijedilo. Jela sam samo na poslu, nisam imala slobodnih dana i nisam trošila ni na šta osim na stanarinu. Nakon što sam počela da iznajmljujem sobu, često sam spavala kod prijatelja na kauču", zaključila je Karolina.

Image result for outsideboxx

ZGROZIT ĆETE SE : Ovako će vaše tetovaže zapravo izgledati kada ostarite

Ne propustite