"Bio sam 18 godina vjeran, porodičan čovjek koji je sve radio i stvarao..."

Kiosk
"Bio sam 18 godina vjeran, porodičan čovjek koji je sve radio i stvarao..."
.

Ko još želi da mu bude loše u bračnoj zajednici u kojoj bi trebalo da mu bude dobro. Ovo pitanje muči jednog Srbina koji živi u inostranstvu.

Na forumu ana.rs jedan muškarac pokrenu je temu - Otišao sam iz lošeg braka - šta raditi?

zenaspava

Naime, Srbin koji zrelo doba provodi u inostranstvu ima 44. godine, sina od 18 godina i brak koji je trajao od 2001. do nedavno. Kaže da mu je supruga "dobra, vrijedna, brižna majka i dobra u krevetu", ali da je agresivna i bahata.

"Posesivna je jer me želi pored sebe i samo za nju. Izjavila mi je da je ljubomorna na moje prijatelje".

nadrndana-zena-2-670x447

Kako je objasnio često ga vrijeđa, ponekad potpuno bez razloga i sklona je ispadima.

"Sjedili smo sa prijateljima u restoranu i bez povoda pita me - Gledaš u nju, a? Par koji je bio sa nama ostao je u čudu jer sam samo sa njima komunicirao. Cijeli život sam vrijedno radio, nikad dinar iz kuće potrošio nisam, ne idem po kafanama, nekoliko puta godišnjem izađem sa društvom, platio sam joj ženu za peglanje i čišćenje, kupio nov auto, kartice su uvijek kod nje. Nikad ni riječ nisam rekao kad je kupila nešto, niti provjeravao".

brak

Nekoliko puta je htio da se razvede od 2008. godine, ali je odustao zbog sina. Kako je objasnio - dijete je razvedenih roditelja, ali prošle godine je odlučio da uradi nešto na polju svog bračnog odnosa.

"Bio sam 18 godina vjeran, porodičan čovjek koji je sve radio i stvarao i samo mislio o porodici. Na moj prijedlog o proširenju porodice odgovorila mi je - Kupi kuče, pa ga šetaj. Kad je otišla u Srbiju na odmor prevario sam je. Prvi put u životu. Svjesno sa djevojkom koju sam površno poznavao. Neću da lažem - poslije sedam dana provedenih sa djevojkom osjećao sam se divno".

razvod

Kad joj je rekao da želi razvod, obećala je da će se promijeniti i da će krenuti na psihoterapiju. Ali, jedan događaj je sve promijenio.

"Poslije jedne jutarnje velike svađe oko poklona koji sam joj kupio - tražila je specifičnu marku laptopa, kupio sam joj u nadi da će joj se svidjeti. Međutim, ona me je napala da joj se ne sviđa i da joj je potreban jači model. Tražila mi je račun da ide da ga promijeni za bolji. Pukao mi je film, spakovao sam se i otišao iz stana. Živimo već nekoliko mjeseci odvojeno i laknulo mi je. Posvetio sam se sinu. Ona pokušava da se pomirimo, ali ja se pitam - da li ona može de se promijeni i da li će preći preko prevare. Da li će se primiriti, pa me sačekati u pedestoj ili će ponovo da me teroriše. Najradije bih da završim sa brakom, ali me nešto vuče unazad. Šta vi mislte?".

muskarac

Korisnice foruma su bile složne da treba da bježi glavom bez obzira i da se ne okreće, prenosi magazin "Žena.blic".

ONI STVARNO POSTOJE! Evo kako izgledaju SIMPSONOVI u stvarnom životu

Ne propustite