Muž poslije 13 godina braka izlazi u PROVOD sa 'nekadašnjom' DRUGARICOM IZ SREDNJE: Zabrinuta žena otkrila šta njen muž radi dok ona ČUVA DJECU!

Kiosk
Muž poslije 13 godina braka izlazi u PROVOD sa 'nekadašnjom' DRUGARICOM IZ SREDNJE: Zabrinuta žena otkrila šta njen muž radi dok ona ČUVA DJECU!
.

Kad poslije mnogo godina veze ili braka partner počne da se ponaša drugačije nego inače alarmi za uzbunu se upale. Istina je da je ponekad po sredi samo paranoja ili predimenzioniranost događaja, ali evo dileme - da li treba biti zabrinut ako suprug iznenadno počne da izlazi u noćni provod sa drugaricom iz srednje škole?

Image result for muz me vara sa drugaricom

Ovo pitanje muči jednu korisnicu na forumu ana.rs. Naime, zabrinuta supruga zamolila je svoje saborkinje sa sličnim problemima da je posavjetuju.

"Moj ljubljeni nema sa kim da izlazi, pa se sjetio drugarice iz srednje. U posljednja dva mjeseca izašao je sa njom dva puta. Kao dobro se napiju i svako ide svojoj kući. Sad su oni tandem za izlazak. Sinoć je bio sa njom na telefonu i dogovaraju sljedeću subotu za viđanje. Rekla sam mu da mi to smeta i da mu to bude samo privremeno rješenje i da nađe muško društvo".

Image result for muz me vara sa drugaricom

Kako je objasnila korisnica, oni su par u četrdesetim godinama, 13 godina su u braku i imaju dvoje djece. Nije baš zadovoljna njegovim muškim društvom, ali i nova drugarica je problem.

Project X Party Hard GIF

Koleginice sa foruma su je savjetovale da i ona izađe sa njima, na šta je ona odgovorila da joj je rekao "da ne može da izađe sa njom jer su stalno zajedno".

Savjeti su razni, neke su nudile svoje muževe za udaranje kontre, da nađe druga iz srednje i da izađe sa njim i obavijesti ga naknadno, ali bilo je komentatorki koje su vrlo sumnjičave da možda drugarica iz srednje nije ljubavnica.

Black And White Love GIF

Kad poslije mnogo godina veze ili braka partner počne da se ponaša drugačije nego inače alarmi za uzbunu se upale. Istina je da je ponekad samo paranoja ili predimenzioniranost događaja, ali evo dileme, da li treba biti zabrinut ako suprug iznenadno počne da izlazi u noćni provod sa drugaricom iz srednje škole?

MAJKA JE PITALA ZA SAVJET NA INTERNETU: Ljudi plaču od smijeha kada ovo vide!

Image result for party

"Moj muž nema sa kim da izlazi, pa se sjetio drugarice iz srednje. U poslednja dva mjeseca izašao je sa njom dva puta. Kao dobro se napiju i svako ide svojoj kući. Sad su oni tandem za izlazak. Sinoć je bio sa njom na telefonu i dogovaraju sljedeću subotu za viđanje. Rekla sam mu da mi to smeta i da mu to bude samo privremeno rješenje i da nađe muško društvo".

Image result for party

KOPALA JE SMEĆE NA DEPONIJI, PA PRONAŠLA 72.000 EURA: Nećete vjerovati šta joj se dogodilo nakon što je vratila novac!

Ne propustite