Svi smo mislili da sam u 9. mjesecu TRUDNOĆE, a vidjevši ultrazvuk doktor je bio U ŠOKU

Kiosk
Svi smo mislili da sam u 9. mjesecu TRUDNOĆE, a vidjevši ultrazvuk doktor je bio U ŠOKU
.

Stomak je neobjašnjivo počeo da mi raste a kad su krenula da se gomilaju pitanja kada ću se poroditi, kupila sam test za trudnoću i požurila kući. U kupatilu sam saznala najstrašniju stvar.

Tako svoju priču počinje Keli Favel (28) iz Svonzija, kojoj se trudnički stomak pojavio praktično odjednom i počeo da brzo raste.

Image result for kelli favel not pregnant

Kako su pitanja o porođaju postajala sve češća, na kraju je otišla kod ginekologa, praktično uvjerena da ide samo da čuje potvrdu trudnoće.

Na ultrazvuku joj je rečeno da zapravo ima ogromnu cistu na jajniku, tešku 26 kilograma - koliko i otprilike sedmoro novorođenčadi. Poslali su je na hitnu operaciju nakon koje je praktično odmah izgubila trećinu tjelesne težine.

- Oko 2014. godine sam primijetila da sam počela da se neobjašnjivo gojim, ali nisam se posebno zabrinula zbog toga. Nikad nisam ni bila mršavica, ali sada je odjednom višak počeo da mi se gomila samo u stomaku. Nisam mogla da shvatim zašto, budući da sam vježbala i trudila se da jedem manje. Tek kada sam se 2016. godine onesvijestila na poslu, uplašila sam se i otišla kod ljekara. Kako su svi nalazi bili u redu, ljekar je pomislio da je sve posljedica hormonskih pilula, ali problem je bio u tome što sam ja prestala da ih pijem šest mjeseci prije nego što mi se to desilo - priča medijima ova mlada žena.

Image result for kelli favel not pregnant

Na kraju, kada su uslijedila pitanja o trudnoći, vratila se kod ljekara i pitala ga da li njeno stanje možda ima veze sa neobjašnjivim rastom stomaka.

Image result for pregnancy photos

- Svi su mislili da sam u devetom mjesecu, toliki mi je bio stomak. Međutim, na ultrazvuku se pokazalo da nije tako. I dalje se sjećam kako se ljekar izbečio kada je vidio potpuno prazan ekran - i on je bio uvjeren da sam trudna. Na kraju, poslije pregleda, rekao mi je: "Pa vi uopšte niste ni debeli ni trudni! Vi imate cistu" - priča ova žena.

Related image

Marta prošle godine otišla je na operaciju koja je trajala pet sati, a kako kaže, cijela bolnica sjatila se da je vidi - toliko je njen slučaj bio neuobičajen.

Sada je sve u redu, a jedino što je, kaže, muči, je stomak pun strija koji ima iako nema djecu.

LUDE SLIKE ZBOG KOJIH ĆETE PLAKATI OD SMIJEHA: Ovo nije očekivala ni u najgorim snovima, broj 5 ostavlja bez riječi

Ne propustite