PAZITE DA NE PROMAKNE: Ovi znakovi pokazuju da ćete uskoro dobiti ogroman novac

Kiosk
PAZITE DA NE PROMAKNE: Ovi znakovi pokazuju da ćete uskoro dobiti ogroman novac
.

Prema feng shui tradiciji i nekim starim vjerovanjima, postoje znakovi koji nagovještavaju pristizanje novca u vas život. 

1. Stalno viđate broj 8

Taj broj u Kini simbolizuje veliku sreću, to im je najsretniji broj. Takođe, simbolizuje ravnotežu. Ako ga viđate često, svugdje oko sebe, moguće je da će vam se financijska situacija popraviti.

170802-3-ways-pregnant-preview

2. U blizini trudnice ste

Prema starom kineskom vjerovanju, trudnice nose sreću u sebi. Navodno možete privući obilje u život ako se nađete u blizini trudnice, sreće će se s nje proširiti i na vas. 

3. Mjehurići u kafi

Ljudi koji vide mehuriće na površini kafe mogu da očekuju pozitivne promjene u životu. Kanađani vjeruju da je znak sreće kada mjehurić s kafe stavite na kašičicu, a da se ne rasprsne.

mlijeko-i-kafa

KAKO DRŽITE NOVAC U NOVČANIKU? Ovo otkriva hoćete li bi SIROMAŠNI ILI BOGATI do kraja života

 

4. Imate mnoštva kovanica

Na primjer, ako ih držite u velikoj staklenoj posudi ili kasici, to privlači novac i blagostanje. Ako kovanice držite u kuhinji, to još više pomaže financijskoj dobrobiti - prema Feng shui teoriji.

Rusi vjeruju da bogatstvo privlače vrećice novca skrivene u ormaru svuda u kući.

novac

5. Ptičji izmet

U našim krajevima je ovo vjerovanje jako poznato - ako se ptica uneredi na vas, odnosno zasipa vas svojim izmetom - to je znak dobre sreće i najava novčanog dobitka u skoroj budućnosti.
money

6. Inicijali u paukovoj mreži

Ako pogledate u paukovu mrežu i tamo ugledate formaciju niti koja asocira na vaše inicijale, to je posebna naznaka skorog priliva novca u vaš život.

Ne propustite