Malena kćerkica reality zvijezde već je izgovorila prvu riječ: A kad čujete koju, neće vam biti dobro

Mame i bebe
Malena kćerkica reality zvijezde već je izgovorila prvu riječ: A kad čujete koju, neće vam biti dobro
.

Kćerka Khloe Kardashian je progovorila. Ponosna mama podijelila je tu vijest sa svojim fanovima putem svoje aplikacije i web stranice.

d4

''Ne mogu vjerovati da True već ima sedam mjeseci. Ima tri zuba i propuzat će svake sekunde'', napisala je 34-godišnja Khloe.

d11
''Neprestano se smije, ali još uvijek je na to ne mogu nagovoriti, osim ako je ne poškakljam. Možda joj samo nisam smiješna. Govori 'dada', ali mislim da to znači 'mama''', dodala je.

d1

Khloe Kardashian rodila je kćer True 12. travnja i neprestano objavljuje fotografije djevojčice kojoj se divi.

d

''Ništa ne može promijeniti ovu ljubav'', napisala je uz fotku na kojoj beba True sjedi u skupocjenoj torbi Birkin i igra se ručkama.

Otac djevojčice je košarkaš Tristan Thompson, a tročlana obitelj Dan zahvalnosti je provela u Clevelandu, daleko od ostatka slavne obitelji koja je bila u Kaliforniji.

d6

''Posljednje tri godine Dan zahvalnosti provodimo u Clevelandu. Nisam sigurna zašto ljudi pokušavaju napraviti dramu oko odnosa između mene i moje obitelji. Moje sestre i ja smo u redu, hvala na brizi. Njihove obitelji mogu putovati, ali Tristanu traje sezona i ne može'', poručila je na Twitteru nakon nagađanja da se Khloe posvađala sa sestrama jer je ipak odlučila dati još jednu priliku Tristanu koji je uhvaćen u prevari samo nekoliko dana prije nego što je rodila svoju prvu kćer.

df

ddd

Ne propustite