Ovo je najgori model ženskih gaćica: Muškarcima se GADI kad ih žene obuku, to je nešto što niko ne želi

Moda i ljepota
Ovo je najgori model ženskih gaćica: Muškarcima se GADI kad ih žene obuku, to je nešto što niko ne želi
.

Mnogo žena najviše donjeg rublja kupuje na sniženju, što je i pametno.

Sigurno zato među vašim gaćicama prevladavaju ženske bokserice, jer je takvih modela obično ima i najviše na sniženju, piše Cosmopolitan. Pitate se zašto? Zato što su najgori model ženskih gaćica s čime će se, vjerujemo, složiti i većina vas.

b

Pa krenimo redom s nabrajanjem svih njihovih mana kako bismo uvjerili i one skeptične među vama da zaista ne postoji gori model od njih.

b1

Za početak, iako su načinjene od dovoljno tkanine da prekriju cijelu stražnjicu, obično otkrivaju njen donji dio te je presijecaju što je jako neudobno. Dakle, po tom su pitanju i tange udobniji izbor, iako mnogi smatraju da nema neudobnijeg modela od njih.

b2

Još jedan problem je i taj što se taj prijelaz ocrtava i na svemu što nosite preko njih, pa čak i na trapericama, što je neprivlačno i, vjerujemo, nešto što nitko ne želi.

b3

Dakle, za sada smo zaključili da su neudobne i ocrtavaju se na odjeći, no tu ne prestaju njihove mane.

b5

Primjerice, kada se s vremenom malo opuste od pranja, mogu vam postati i široke oko nogu pa ih je nemoguće nositi ispod uskih hlača jer se gužvaju, a koja to žena uopće želi široke gaće?! Usto, ne pružaju nikakvu potporu vašoj stražnjici pa samim tim nimalo ne laskaju njenom obliku, čak ni ako imate najčvršću stražnjicu. 

b6

ISHRANOM PROTIV CELULITA! U borbi protiv ovog neprijatelja ljepote potreban vam je samo jedan sastojak koji unosite hranom!

Ne propustite