RASKINULI STE? Evo koliko vremena mora proći da vam zarastu rane i uđete u novu vezu!

Ljubav
RASKINULI STE? Evo koliko vremena mora proći da vam zarastu rane i uđete u novu vezu!
.

Uvijek ostavite vremena sebi da prebolite bivšu ljubav, a evo koliko će to potrajati.

Image result for raskid

Svaka osoba je posebna priča i zbog toga nekome treba više, a nekome manje vremena da preboli bivšu ljubav. Međutim preboljevanje je proces i prije svega se treba navići na tu činjenicu. Neko brže i lakše prevazilazi svoja osjećanja od drugih ljudi, a nekome su potrebne nedjelje, mjeseci. pa čak i godine.

Svi eksperti se slažu da ne postoji precizno utvrđeno vrijeme za koje možete da prebolite bivšu ljubav. I da, lakše je uz nekog novog.

Related image

- Poslije duge veze je dobro posvetiti malo vremena sebi da se podsjetite ko ste i gdje ste. Ipak, ovo vrijeme nije mjerljivo i zavisi od osobe do osobe - kaže Ela Huerta, izvršni direktor i osnivač aplikacije za oporavljanje slomljenih srca.

Image result for raskid

- Ne postoji magična formula koja će predvidjeti kada ste spremni za sledeću vezu.

Ma koliko da ste uzbuđeni što ste upoznali nekog novog, trebalo bi da ostavite sebi prostora da možete da razlučite koje su vaše realne emocije.

- Trebalo bi da obradite dešavanja u prethodnoj vezi i da izvučete neke pouke, a to ne možete preko noći - objašnjava Ela.

Kada to uradite onda je bitno da se zapitate šta želite u novoj vezi i šta očekujete od partnera. Kada dođete u tu fazu da zamišljate sebe sa nekom osobom, onda ste definitvno spremni za sledeću vezu.

hairstylesbeauty

Jako je važno da ne očekujete od sebe da nikada više ne razmišljate o bivem/bivšoj, ali vaša sjećanja ne treba da budu ružne emocije.

- Ako se pitate da li treba da ulaženjem u novu vezu ili da li je sada pravo vrijeme, onda je odgovor na ta pitanja "Ne" - sigurna je Huerta.

Ne propustite