Proslavite Novu godinu u Makarskoj i luksuznim apartmanima City Beach!

Kiosk
Proslavite Novu godinu u Makarskoj i luksuznim apartmanima City Beach!
-

Makarska je priobalni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji, smješten podno planine Biokovo. Središte je Makarskog primorja, mikroregije koja se proteže od Brela na zapadu do Gradca na istoku.  Makarska je dobitnik mnogobrojnih nagrada u turizmu za uređenje grada i okoliša, za kvalitetu i raznolikost ugostiteljskih i turističkih usluga. Makarska je grad koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, sporta i zabave.

Doček Nove godine na gradskim trgovima mnogima je nezaobilazan dio silvestarskog provoda. Doček na otvorenom uz popularne sastave pruža izvrsnu zabavu.

10348-1

Apartmani City Beach nalaze se pokraj šljunčane plaže u Makarskoj, a  uključuju klimatiziran smještaj i besplatni WiFi. Sve jedinice imaju balkon s pogledom na more.

Apartmani obuhvaćaju prostor za sjedenje s kaučem i TV-om te potpuno opremljenu čajnu kuhinju s aparatom za pripremu kafe. Vlastita kupaonica opremljena je tušem i sušilom za 
kosu. Dostupan je besplatni kozmetički pribor.

10348-4

Gosti koji borave u apartmanima City Beach imaju pristup restoranu, baru i terasi. U okviru objekta dostupna je usluga najma bicikala, a u blizini se nalaze biciklističke staze.

Središte Makarske i obalno šetalište udaljeni su 600 metara od apartmana. U okviru objekta moguće je besplatno koristiti privatno parkiralište.

10348-5

Tri noćenja u Superior apartmanima za 2-4 osobe platite po odličnoj cijeni od 319 KM i provedite čarobne novogodišnje praznike!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite