Htjela je NAJLJEPŠE GRUDI a NEĆETE VJEROVATI šta je DOBILA! (FOTO)

Kiosk
Htjela je NAJLJEPŠE GRUDI a NEĆETE VJEROVATI šta je DOBILA! (FOTO)
.

Plastične operacije kojima se žene podvrgavaju zarad ljepote nekada se ne završavaju onako kako one žele.

Image result for kara antonio

Medicinska sestra Kara Antonio odlučila se za estetsku operaciju povećanja grudi na Baliju i doživjela je stravično iskustvo jer su joj nakon operacije grudi izgledale ružnije nego prije.

Prvu estetsku operaciju imala je 2013. godine, ali su joj nakon rođenja djeteta i dojenja grudi postale nejednake i odlučila je da se podvrgne korekciji. Tako je u novembru iz Perta u Zapadnoj Australiji odletjela na Bali i platila hirurgu preko 8 000 dolara kako bi ih popravila. Nakon što se probudila iz anestezije doživjela je šok zbog onoga što su joj hirurzi uradili od grudi.

- Bila sam šokirana, grudi su mi bile odvratne. Sve što je hirurg uradio jeste da mi je pomjerio bradavice i stavio veće umetke misleći da će to grudi podići. Počela sam da plačem kada su mi skinuli zavoje, rekla je ona.

The young mother, from Perth in Western Australia, jetted off to Indonesia to pay a surgeon $8,500 to fix her asymmetrical breasts on November 14

Bila je razočarana jer nije platila pomjeranje bradavica već popravljanje grudi i njihovo podizanje. Njene grudi su bile uništene. Kada se požalila da joj se ne dopada kako joj grudi izgledaju, osoblje je uvjeravalo da je sve u redu i da one izgledaju dobro.

- Niko normalan ne bi rekao nekome da mu grudi izgledaju odlično kada su očigledno ružne. Bila sam očajna i pristala sam na korektivnu hirurgiju, rekla je.

Image result for kara antonio

Ne propustite