Nijedan muškarac NE VOLI OVU OSOBINU: A ona govori da je ŽENA INTELIGENTNA!

Ljubav
Nijedan muškarac NE VOLI OVU OSOBINU: A ona govori da je ŽENA INTELIGENTNA!
.

Ako ste pripadnica ljepše strane kojoj stalno zamijeraju da nije kulturna jer psuje, probajte da im ponudite objašnjenje za tu naviku.

Vintagemaedchen #VintageBlog - autumn photoshoot. Picture by Sophia Molek. #VintageStyle

Ako ste pripadnica lepše strane kojoj stalno zamjeraju da nije kulturna jer psuje, probajte da im ponudite objašnjenje za tu naviku. Recite im da ste natprosečno inteligentna osoba, jer tako tvrde naučnici sa Univerziteta Ročester.

Istraživači su pokrenuli studiju na temu o ponašanju žena i o tome šta je okidač za psovke, kada su došli do saznanja na koje nisu računali. Oni su otkrili da veoma inteligentne žene često psuju, i to baš onako "sočno". 

Full bangs

Iako ova navika nije pohvalna i ukazuje na to da je ijreč o odsustvu lijepog vaspitanja, naučnici su zaključili da "pametnice" ne mogu da se suzdrže kada ih neko ili nešto iznervira, pa je njihov napad besa uvijek propraćen ružnim, prostim rečima.

Opravdali su ih i time što su dokazali da je psovanje dobro za fizičku formu i jačanje izdržljivosti, ali su ih posavjetovali da to ne zloupotrebljavaju, jer okolina generalno nije blagonaklona prema "psovačima".

All black casual chic ♥ Stunning and stylish outfit ideas from Zefinka.com for fashionable women.

Ne propustite