Njihova DJECA su DRUGAČIJA od ostalih HOLIVUDSKIH BALAVACA: Idu na pijac, oblače NEmarkiranu garderobu i DRUŽE se sa SVIMA!

Kiosk
Njihova DJECA su DRUGAČIJA od ostalih HOLIVUDSKIH BALAVACA: Idu na pijac, oblače NEmarkiranu garderobu i DRUŽE se sa SVIMA!
.

Uz svu medijsku pažnju i prašinu, bliceve koji ih prate od rođenja, novinara koji im sijeku put na putu do škole, razvoda roditelja, tatinog navodnog alkoholizma i mamine anoreksije, djeca Breda Pita i Anđeline Džoli su sasvim obična djeca. Bez dizajnirane odeće, preskupih gedžeta, eksponiranjem na društvenim mrežama u potpunosti se razlikuju od druge djece poznatih holivudskih faca.

Related image

Å ajlo i Noks

Ovih dana smo ih vidjeli kako se vraćaju iz prodavnice u koju su skoknuli po namirnice za Dan zahvalnosti koji je juče obilježen u Americi. Šajlo i Noks, u najobičnijoj odeći na kojoj je važno samo to što je udobna, ozbiljni i opušteni razgovaraju dok nose kese...prizor koji se ne viđa često u Holivudu, bar kada se radi o djeci poznatih. 

I šta god da mislite o Anđelini, Bredu i cijelom cirkusu oko njihovog braka, a kasnije i razvoda, oni su zaslužni što su im djeca ispala...pa nekako suviše normalna za američke stereotipe o bahatosti zvijezda.

Porodično šetanje psa

Noks jako liči na mamu, a Šajlo je slika i prilika tate.

Related image

Inače, 4. decembra sva djeca Paks, Zahara, Šajlo, Vivijen i Noks bi trebalo da se pojave na sudu povodom dodjele starateljstva. Bred i Anđelina bi tada trebalo da potpišu sporazum kojim će se okončati dvogodišnja bitka za djecu poslije razvoda.Image result for children angelina jolie november 2018

Related image

Ne propustite