NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU POSTAVILA IZAZOV: Samo najhrabrije se usude odgovoriti na njega

Kiosk
NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU POSTAVILA IZAZOV: Samo najhrabrije se usude odgovoriti na njega
.

Jedna od najljepših žena svijeta, Sindi Kraford, pozvala je druge lijepe dame da odgovore njenom smjelom izazovu. A on podrazumijeva povratak u realnost. Bez filtera, šminke, preparata za kosu! Samo prirodno!

Image result for cindy crawford without makeup

Image result for cindy crawford

Sindi nikada nije krila svoja pirodna izdanja, njeno lice bez šminke nekoliko puta uljepšalo je njen profil. Fanovi su bili oduševljeni. A svjetski model očigledno je poželio da se više ljudi, kako ona kaže, vrati u realnost.

Image result for cindy crawford without makeupRelated image

Tako je osvanula fotografija na kojoj je Sindi, još uvijek u krevetu i snena, sa blagim osmijehom i provokativnim pogledom. A izgleda kao da se spremala za ovo snimanje.

Related image

Ona dozvoljava samo preparate za kosu koji su ostali prethodnog dana, strogo zabranjuje filtere i šminku. I poziva sve druge dame da na taj način promovišu ljepotu života bez stega koje primoravaju ženu da svakog trenutka izgleda kao da će se fotografisati za "Instagram".

Related image

Related image

Britanski model Geil Eliot (52) je jedna od pozvanih koje su odgovorile izazovu. Prirodnog izgleda, ova ljepotica blistala je u bjelini svog kreveta, bez šminke, kako joj je i tražila koleginica Sindi.

Ne propustite