NEMA KO NIJE LUDIO ZA NJENOM BUJNOM ZADNJICOM, a sad je POKAZALA ovo i svi je VRIJEĐAJU: Gadiš nam se, prekini da TO pokazuješ

Kiosk
NEMA KO NIJE LUDIO ZA NJENOM BUJNOM ZADNJICOM, a sad je POKAZALA ovo i svi je VRIJEĐAJU: Gadiš nam se, prekini da TO pokazuješ
.

Svima dobro poznata Karina Irbi (28) je zvijezda Instagrama koja rado pokazuje slike transformacije svog tijela, sa posebnim naglaskom na zadnjicu.

cc

Nedavno je pokrenula sopstvenu liniju kupaćih kostima koje redovno promoviše, a jedan detalj zapao je svima za oko.

d1


Ona insistira da na cijeloj transformaciji može da zahvali samo promijeni ishrane i vježbanja, ali često se suočava sa optužbama da je sve rezultat operacija i fotošopa., što ona negira.

d7
Posljednji klip koji je izbacila pokazuje njenu regiju prepona u ne baš sjajnom svijetlu, a pratioci za to imaju samo negativne poruke.

d


- Kakva ti je to deformisana noga? - upitao je jedan od pratilaca i usljedila je poplava sličnih komentara.

c5

- Ovo nije pozitivan stav prema tijelu nego transfer blama! Kakva ti je to izraslina na kuku? Prekini da pokušavaš da normalizuješ svoje deformitete - kažu drugi dodajući i da je ovo siguran znak da je njeno tijelo rezultat operacija.

d1

Na sve to, ona kaže sljedeće:

- Ne mogu da vjerujem koliko je mržnje upućeno meni zbog ovog snimka. Odvratno! Jeste li ikad pomislili šta ako se osoba koju napadate bori sa depresijom, nesigurnostima i da vaš komentar može da je gurne preko ivice? Stidite se svi koji tako pišete. Htjeli ste pravu mene i dobili ste je. I kunem se majčinim grobom da nisam imala operacije, zato me ostavite na miru - poručuje ona na kraju.

c5dd1ddd8dddd6cc

OVA BARBIKA TVRDI DA NIKADA NIJE IMALA ESTETSKU OPERACIJU : Nemam nijednu manu, ostat ćete bez riječi kada vidite ostale slike

Ne propustite