MUŽ i ŽENA a istovremeno i OČUH i POĆERKA: Mlađa je od njega 41 godinu, a upoznali su se na potpuno BIZARAN način!

Kiosk
MUŽ i ŽENA a istovremeno i OČUH i POĆERKA: Mlađa je od njega 41 godinu, a upoznali su se na potpuno BIZARAN način!
.

Naime, Sara je bila djeveruša na vjenčanju svoje majke i Dejvida, a danas je njegova zakonita žena. Iako je bila tinejdžerka u momentu kada su započeli romansu, to ga nije sprječilo da uradi šokantnu stvar.

Image result for sarah(28) and david (69)

Sarah (28) iz Južnog Velsa imala je samo 14 godina kad je upoznala ljubav svog života. Bio je to dan vjenčanja njene majke, a čovjek koji je danas njen životni saputnik u tom momentu postao je njen očuh. Nakon vjenčanja ga nije videla godinu dana, a onda je njen život veoma brzo počeo da se mijenja.

Upoznali su se kada je Sara imala samo 14 godina

Sara u to vrijeme nije živela sa majkom nego s ocem, a sa očuhom Dejvidom koji ima 69 godina, se pomalo zbližavala kad bi joj dolazila u rijetke posjete. Njena majka se brzo posvađala s novim mužem jer se on tajno zaljubio u njenu kćerku.

Danas imaju blizance i uživaju u zajedničkom životu

Niko nije pokazao razumijevanje za njihovu romansu i porodica ih se odrekla. Ali, čim je ona postala punoljetna par se oženio. Danas Sara i Dejvid imaju blizance i ne mogu biti srećniji.

Related image

- Mi imamo neku posebnu vezu i veoma uživamo kad smo zajedno. Mogla bi sa njim da razgovaram satima, da se smijemo svemu i svačemu. Mi smo najbolji prijatelji prije svega - ispričala je Sara.

Related image

Ne propustite