MAJKA JE PLAKALA KAD ME VIDJELA: Pobjednik iz "Života na vagi" otkrio gdje će uložiti novac!

Kiosk
MAJKA JE PLAKALA KAD ME VIDJELA: Pobjednik iz "Života na vagi" otkrio gdje će uložiti novac!
.

Udebljao sam se kad sam nakon srednje škole otišao u London, gdje sam živio šest godina, izjavio je pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi' Alen Abramović (45) za Gloriju. 

"Radio sam sve i svašta. Konobario, prodavao sendviče te bio prodavač u raznim trgovinama i buticima. A živio sam od brze hrane i grickalica pa sam vrlo brzo došao do svoje konstante, 140 kilograma težine", ispričao je Alen svoj boravak u Velikoj Britaniji. 

alen2

Ipak, kilaža mu se povećala nakon što se vratio u Hrvatsku 2001. 

alen1

"Moja drama nastala je preklani, kad mi je debljina eskalirala na 180 kilograma. Ni ljekari nisu sigurni je li tome uzrok moj problem sa štitnjačom ili je usporen njezin rad posljedica svega", kaže. 

Uobičajene stvari poput vezanja tenisica ili odlaska pješice u trgovinu su mu pravili problem, a problem su predstavljala i putovanja jer je u avionu trebao ekstenzije za sigurnosni pojas, a ostalim putnicima morao se ispričavati jer im 'ulazi u prostor'. 

alen4

"Najveći problem trenutačno mi je višak kože zbog naglog gubitka težine, ali zasad ne planiram estetsku operaciju. Pričekat ću godinu dana, dokad će se koža, kažu stručnjaci, djelomično sama povući, a djelomično popuiti mišićnom masom" - rekao je Abramović.

alen3

Alen je u 'Životu na vagi' osvojio glavnu nagradu od 150 hiljada kuna( 20 hiljada eura) , a većinu će uložiti u pokretanje YouTube kanala. Svojim savjetima, kaže, želi pomoći drugima koje muči prekomjerna težina. Iako se u početku nije htio prijaviti u show, jer nije mogao podnijeti ideju da se skida u donje rublje pred kamerama, ipak je to učinio. 

d

"Osjećam se kao ponovno rođen, a na svoje novo tijelo tek se moram naviknuti. Još se krećem kao onaj stari Alen koji konstantno pazi da ne zapinje za stvari i ljude oko sebe", ispričao je. Reakcije na njegovu transformaciju su, kaže, fenomenalne, a jedino je majka briznula u plač kad ga je vidjela jer joj je sada premršav.

Ne propustite