DOLAZE PRAZNICI: A ovo su 4 SAVRŠENA kolača za MODERNE a i TRADICIONALNE DOMAĆICE!

Kuharica
DOLAZE PRAZNICI: A ovo su  4 SAVRŠENA kolača za MODERNE a i TRADICIONALNE DOMAĆICE!
.

Tradicionalno, i ove godine na praznike dolaze rođaci, djeca, unuci, prijatelji i mnogi drugi. I svi one vole vaše đakonije, a i mogu solidno da pojedu. Već godinama unazad spremate isto, redno: meze, supa, glavno jelo, sitni kolači, torte, kafica. A zašto ove godine ne biste napravile presedan i iznenadili goste drugačijim pristupom temi?  Ili je, možda, ovo prva slava koju pripremate, ako ste mlada, novopečena domaćica i baš želite da impresionirate goste? U oba slučaja, vrijeme je da se malo „razmrda“ praznična trpeza.

Related image

Predstavljamo vam četiri savršena kolača, za svaku priliku a koja će se odlično uklopiti u trpezu modernih a i tradicionalnih domaćica.

1. Nenin krem kolač
Dvije vrste čokolade, slatka pavlaka, tajni sastojak, jaja, kratko vrijeme pripreme i slatka invazija na nepca vaših gostiju biće dovoljni razlozi da Nenin kolač napravite još milion puta, a ne samo za praznike.

Related image

2. Lješnik torta

Image result for lesnik torta

3. Posne Rafaelo štanglice
Ukus ovih štanglica zadovoljiće i najveće hedoniste ako je slava posna. Kremasti ukus i sočnost garantuje tajni sastojak, a obavezno malo stavite i u „štek“ da imate kad vam se prijedu jer će ih gosti sigurno pojesti brzinom svjetlosti.

Related image

4. Posne reform šnite
Još jedna posna poslastica koja će biti hit slatkog dijela praznične trpeze. Reform šnite i posne imaju mekan ukus zahvaljujući tajnom sastojku i neće im odoljeti ni oni koji manje preferiraju slatka jela.

Image result for reform Å¡nite

Ne propustite