TRANSFORMIŠITE SVOJ DOM SAMI: Ovo je najnoviji trend uređivanja životnog prostora za samo NEKOLIKO MINUTA!

Enterijer
TRANSFORMIŠITE SVOJ DOM SAMI: Ovo je najnoviji trend uređivanja životnog prostora za samo NEKOLIKO MINUTA!
.

Ako volite da vaš životni, ili radni prostor izgleda lijepo, drugačije i otmjeno, imamo sjajne prijedloge za vas. Najnoviji trend uređivanja enterijera su 3D satovi, koji oplemenjuju prostor, čine ga vizuelno većim i daju posebnu notu elegancije.

Image result for dnevna soba

Akrilni samoljepljivi satovi su mnoge fascinirali, idealni su za poslovne prostore, ali i za dnevne sobe. Srebrna boja ima efekat ogledala i visoki sjaj, što je dobitna kombinacija.

Image result for akrilni samolepljivi satovi

Svojim dizajnom pružaju originalnost prostoru, a dimenzije sata postavljenog kao na slici je 40cm x 45 cm. 
Veoma lako se kači: Centralni dio se kači na ekser. Dekoracije su samoljepljive i lijepe se na zid. Debljina dekoracija je 1mm. 

Related image

Sa ovim satovima, možete oplemeniti i dkečiju sobu! 
Akrilni samoljepljivi sat Vila je idealan za najmlađe, biće oduševljeni njegovim dizajnom, a dimenzije sata su 30cm x 30 c. Boja takođe ima efekat ogledala, što ga čini još posebnijim.

Image result for samolepljivi satovi
Najomiljeniji model su 3D samoljepljivi satovi! 
Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samoljepljivi i mogu se lijepiti na sve podloge. Moguće ih je odlijepiti uz minimalne tragove na zidu.

Image result for samolepljivi satovi

Centralni dio sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

Related image

Ne propustite