Ima CELULIT i nosi MINIĆ: Svi su joj govorili da je debela da bi se bavila manekenstvom ŠTA VI KAŽETE

Moda i ljepota
Ima CELULIT i nosi MINIĆ: Svi su joj govorili da je debela da bi se bavila manekenstvom ŠTA VI KAŽETE
.

Šta ćete reći Iskri Lorens, jednom od najpoznatijih plus sajz modela koju je modni svijet odavno prihvatio, a bila zvijezda modnog šoua u Parizu?

f1

"Imam višak kilograma, imam celulit i nosim sve što poželim", to je njen životni moto i načelo kojim se rukovodi u biranju odjeće, a šta ćete joj vi reći?

f
Da li ćete je iskritikovati, pohvaliti, ohrabriti, čuditi joj se ili joj čestitati?

f5
Šta ćete reći Iskri Lorens, jednom od najpoznatijih plus sajz modela koju je modni svet odavno prihvatio, a bila zvijezda modnog šoua u Parizu?

ddf

Iskru kojoj su na početku karijere govorili da je debela da bi se bavila manekenstvom, pobijedila je uspješno prvi i možda najteži talas kritika. Negativni komentari je nisu osujetili da postane priznato modno ime.

ddf
Ali njeni veliki poslovni uspesi ne spriječavaju sve kritike.

ddr

Nisu dovoljno jaka protivteža oštrim riječima, koje najviše inicira njena samouvjerenost i kako bi kritičari rekli, drskost da oblači ovako kratke i uske haljine.

f9

Pitanje ukusa, pitanje mjere ili slobode izbora? Sve je u igri, jer način na koji koristite svoje slobode govori o tome koliko imate mjere i ukusa, ali isto tako nikada nije opravdanje za kritikovanje.

f11ffffg

NAJBOLJI DOMAĆI LIJEK PROTIV PERUTI: Samo pomiješajte ova DVA SASTOJKA!

Ne propustite