Zdravlje Vaših zuba prepustite profesionalnom osoblju Stomatološke Ordinacije Redžepagić!

Kiosk
Zdravlje Vaših zuba prepustite profesionalnom osoblju Stomatološke Ordinacije Redžepagić!
-

Hitno Vam je potreban dobar zubar koji će se pobirnuti za Vas u najkraćem roku, ponuditi Vam odlične savjete i dočekati Vas uvijek sa osmijehom na licu? Mislite da je to nemoguće? 

CityDeal i ovaj put samo za Vas pronalazi odlične ponude po nevjerovatnim cijenama.

 

10334-2

 

Lijepog osmijeha nema bez mnogo uloženog truda i vremena. Samo se svakodnevnom njegom, pravilnom ishranom i redovnom stomatološkom kontrolom, mogu spriječiti ne samo najčešća oboljenja zuba, karijes i paradentoza, nego posredno i vrlo ozbiljna oboljenja. 

Odlazak stomatologu - stručna prevencija 
Pored redovne i adekvatne higijene, našim je zubima potrebna dodatna, profesionalna njega. Redovni odlasci stomatologu, svakih 3-6 mjeseci, najbolji su saveznik očuvanju zdravih i lijepih zuba. Uklanjanje kamenca, poliranje zuba nemaju samo estetsku ulogu, time se čiste meke i tvrde naslage na zubima, pigmentacije i dr., te se drastično smanjuje broj bakterija u usnoj šupljini, a samim time i rizik za nastanak kvara na zubima.

 

10334-1

 

 

Stomatološki pregled, popravak jednog zuba uz anesteziju i čišćenje zuba od kamenca platite SAMO 20 KM!

 

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite