Ekskluzivno SAMO na CityDeal-u! Restoran FitBar bar Vam donosi specijalnu ponudu!

Kiosk
Ekskluzivno SAMO na CityDeal-u! Restoran FitBar bar Vam donosi specijalnu ponudu!
-

Precizna definicija zdrave hrane ne postoji, ali to nas nije sprečilo da, kroz naš jelovnik, definišemo šta to za nas predstavlja, sa željom da kvalitetni obroci postanu dostupni kao što je i brza hrana.


FitBar svoj koncept zasniva na pripremi svježih i dobro izbalansiranih sastojaka, koji daju jela odličnog ukusa. Bilo da ste posvećeni određenom tipu ishrane, bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome šta jedete, u FitBar- ćete zadovoljiti svoju potrebu za pravom hranom.

 

10341-1

 

Sarajevo je od 01. jula dobiti prvi restoran zdrave hrane i pića - FitBar, koji parira najotmjenijim restoranima Evrope, budući da se hrana spremati po pravilno pripremljenim obrocima. FitBar je jedinstveno mjesto koje nudi bogat izbor specijaliteta inspiriranih zavodljivim i okrepljujućim okusima, dok su ponude, odnosno cijene prilagođene bh. standardima. Sam enterijer je posebno osmišljen, stvara toplu i ugodnu atmosferu, u kojoj ćete se osjećati maksimalno opušteno. FitBar je mjesto koje predstavlja zbirku ukusa, pažljivo odabranih i skupljenih, koje možete da osjetite.
Fit Bar restoran svoj koncept zasniva na pripremi svježih, dobro izbalansiranih namirnica koje daju jela odličnog ukusa. Bilo da li ste posvećeni nekom određenom tipu ishrane, bavite se sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome šta jedete, u FitBar-u ćete zadovoljiti svoju potrebu za pravom hranom.
Fit bar je nastao sa željom da zdravi i pravilno pripremljeni obroci postanu dostupni, kao što je i brza hrana, tokom radnog vremena ili šetnje gradom. U prijatnoj i neformalnoj atmosferi možete probati lagana jela koja dominiraju jelovnikom, uz raznovrsne smutije i hladno cijeđene sokove.
Uz Fit Bar jedno je sigurno, jesti zdravo ne znači jesti hranu koja nije ukusna.
 
10341-5
 
Fit Bar vam nudi mogućnost da svojim prijateljima, zaposlenima i poslovnim partnerima pružite sveže i ukusne zalogaje. Savjeti o zdravoj ishrani dolaze sa svih strana, ali njihova primjena uslijed nedostatka vremena često se čini kao nemoguća misija. S toga je od strane stručnog tima Fit Bar-a i nutricionista osmišljen Individualni program ishrane koji podrazumijeva, ne samo smjernice o pravilnoj ishrani, već i samu pripremu i dostavu svježih i ukusnih obroka na datu adresu.
 
Zdrava ishrana, kao i željeni gubitak kilograma, na ovaj način postaju održivi i lako ostvarivi.
 
Program podrazumjeva mjesečni plan ishrane koji uključuje 3 do 5 obroka, uz selekciju svježih namirnica, pravilnu pripremu i kombinovanje prilagođeno ukusu, ciljevima i potrebama korisnika.
10341-6
 
Potaž od povrća, sotirana junetina sa mocarelom i slatkim krompirom, raw brownies sa prelivom od crne čokolade za dezert.. Sve za SAMO 15 KM po osobi!
 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 
 
 
 

Ne propustite