Spektakularan i luksuzan doček NOVE GODINE u otmjenom hotelu Atrium 5* u SPLITU!

Kiosk
Spektakularan i luksuzan doček NOVE GODINE u otmjenom hotelu Atrium 5* u SPLITU!
-

Split je i ove godine tradicionalno jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija za doček Nove godine!
Nova godina u Splitu njiše se u ritmu "najluđeg grada na svitu"! Budite i Vi dio atmosfere s ponudom luksuznog Hotela Atrium*****!

Split je grad posebne atmosfere i duha. Onaj tko ga jednom posjeti, uvijek će mu se vraćati i veseliti kao najboljem prijatelju. Zašto je Nova godina najbolja upravo u Splitu, provjerite i vi i pridružite nam se na spektakularnom dočeku punom energije, ljepote i optimizma.

 

10308-4

 

Hotel Atrium i ove godine organizira svečani doček uz prigodni program i nastup benda Vox Box. Večer ćemo započeti  cocktailom dobrodošlice u lobbyu hotela te  hladnim predjelima: dalmatinski pršut, paški sir.

Hladni roastbeef na podlozi od francuske salate, rolice od dimljenog lososa sa baby špinatom i „Remoulade“ hren umakom, riblja pašteta na povrtnom biskvitu sa želatinom od prošeka

zatim slijede Risotto od kozica, tikvica i šafrana, domaći njoki sa sušenim rajčicama u umaku od tartufa i pecorino romano listićima, kao glavna jela Medaljoni divljeg lososa u umaku od žutog senfa, meda i kadulje / povrtni „quiche“.

Odležani juneći ribeye u umaku od porta i sušenih šitaki gljiva / hrskavi kroketi , a za kraj Čokoladna mini tortica

Silvestarski paket pića je uključen u cijenu te sastoji se od: vode (gazirane i negazirane), vina kuće Graševina „Belje“/ Merlot „Belje“ 0,75l, sokova (jabuka, naranča, crni ribzl), coca-cole, fante i sprite-a te ožujsko pivo 0,33l.

Konzumacija pića u paketu je neograničena.

 

10308-7

 

Tri noćenja sa doručkom i uključenim dočekom Nove godine uz večeru od 4 slijeda za dvije osobe + neograničena konzumacija pića i korištenje wellnessa + nastup benda Vox Box po cijeni od 660 KM!

 

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite