ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJLJEPŠI VOJNIK NA SVIJETU, ŽENE GA OBOŽAVAJU: Čekamo samo da mu vidite lice

Kiosk
ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJLJEPŠI VOJNIK NA SVIJETU, ŽENE GA OBOŽAVAJU: Čekamo samo da mu vidite lice
.

Žene ga obožavaju, a na društvenim mrežama ima ogroman broj pratioca. 

Lae Matberg svojom popularnošću pokušava da promoviše norvešku kraljevsku mornaricu čiji je poručnik. 

vojnik1

Brine se o svom fizičkom izgledu i koristi činjenicu da Holivud danas nameće trendove. Tako da su Vikinzi postali popularni u proteklih nekoliko godina. 

vojnik2

Dvije grupe ljudi prate ovog poručnika na njegovim socijalnim mrežama. A to su oni koji vole kako izgleda i oni koji žele da nauče kako da izgledaju kao on. Zato redovno postavlja i “komercijalne” fotografije, ali i one u kojima pokazuje kako pravilno vježbati ili kako se pravilno hraniti. U skorije vreme je pokazao i razliku između prošlogodišnjeg i sadašnjeg izgleda gdje je očito to da je značajno smanjio procenat masnoće. 

vojnik3

vojnik4

Kako sam kaže, za to treba da zahvali novom programu ishrane sa kojim je otpočeo prije  godinu dana. Zanimljivo je i to što mu ovo nije bila primarna karijera.

vojnik5vojnik6vojnik7

Prije nego što je počeo sa služenjem vojnog roka, Lase je želio da bude kuhar i to je i bio. 

Međutim, kako mu se pružila prilika da obuče drugu vrstu uniforme, on je to i prihvatio.

vojnik8vojnik9vojnik10

“Učio sam da budem kuhar i bio na praksi u kuhinji i dobio sam i diplomu. Onda sam, međutim, dobio pismo iz mornarice u kojem su me pozvali da im se pridružim. Rekao sam “Okej, probat ću” i skinuo kuharsku kapu i otišao u mornaricu u Stavanger. Ali i dalje volim da kuham”, rekao je poručnik medijima.

vojnik11vojnik12

Voli da bude aktivan, te stalno mijenja svoje programe treniranja, više koristi praktičnu snagu, ali i obožava da planinari, šeta prirodom i vozi biciklu. Sve to preporučuje i svojim pratiocima.

 

 

 

 

Ne propustite