NIJEDNA DJEVOJKA NE VOLI OVU ISTINU DA ČUJE: Sama si zato što si očajnica!

Ljubav
NIJEDNA DJEVOJKA NE VOLI OVU ISTINU DA ČUJE: Sama si zato što si očajnica!
.

Ona izgleda kao avion, ima dobar posao i fakultetsku diplomu. Stalno izlazi i radi sve što rade i njene drugarice, troši mnogo na odjeću i uvijek prati trend. Međutim, ništa joj to ne vrijedi, nekako je uvijek sama. Zato što je očajna i to se vidi. Nemojte da budete takva djevojka!

Image result for sama si

Najteže je prepoznati znake očajnosti kod sebe samih i zato pročitajte 5 signala koji će vam reći da nešto radite pogrešno i da nije kriv Marfi za vaš baksuzan život, nego ste krivi upravo vi.

1. Previše se trudite

Uvijek ste najglasniji u kafićima sa drugaricama, otvoreno flertujete sa svim muškarcima u blizini i kad dobijete nečiji broj telefona, u stanju ste da cio dan zurite u ekran, čekajući da se javi.

Image result for ne trci za njim

2. Imate prevelika očekivanja

Ako se sirotan javi, tada pravite petogodišnji plan i gledate šta od garderobe da bacite, šta više ne priliči zauzetoj dami. Manite se toga, pozvao vas je samo na piće, vjerovatno vam nije dobro ni zapamtio ime. A vjerovatno ni on nije vrijedan da zapamtite njegovo ime.

3. Previše ste nametljivi

Mislite najbolje i htjeli biste u svemu da mu se nađete. Znate baš najboljeg frizera, najboljeg veterinara, i vi ćete ići sa njim, jer želite što prije da podijelite što više stvari u životu. To nije dobro. Stanite. Nametljivost je napadna, djeluje prijeteće, naporna je i jako neprivlačna.

Related image

4. Previše vam je stalo do njegovog mišljenja

Obukli ste omiljenu haljinu, ali on kaže da mu djeluje kao sa buvljaka. Vi istog časa odlijećete u spavaću sobu i pokušavate da nađete najskuplju stvar u ormanu i puni nade da ćete biti bolje ocijenjeni, izlazite i ćuteći blenete u njega. Greška. Recite: “Ova haljina vrijedi više nego tvoj garderober, a ti prestani da kupuješ samo na buvljaku, pa ćeš znati razliku.” I ponosno je nosite. Čak i ako stvarno jeste sa buvljaka.

Related image

5. Nemate svoje mišljenje

Kad vas pita šta vam se više sviđa, vi nekako uvijek pokušavate da pogodite šta se njemu više sviđa, pa to i kažete. Iako će vam ova taktika u početku donijeti poene, jer svaki muškarac voli potvrdu svog mišljenja, na duže staže će vam donijeti omalovažavanje, jer niko ne voli djevojke bez stava.

Image result for nemas svoje misljenje

Postoji jedna realna šansa da i sa ovim savjetima i dalje budete imale lošu sreću u ljubavi. Ali zapamtite, muškarci koji ne vole da imate svoje mišljenje, individualnost i stav nisu pravi muškarci i bićete srećne što ste ih preskočile.

Ne propustite