MEGHAN MALTRETIRA OSOBLJE, A HARRYJEM MANIPULIŠE: Kraljica odmah reagovala!

Kiosk
MEGHAN MALTRETIRA OSOBLJE, A HARRYJEM MANIPULIŠE: Kraljica odmah reagovala!
.

Kada je otkriveno da je nakon samo šest mjeseci tajanstvena Melissa, koliko je radila kao osobna asistentica Meghan Markle, dala otkaz, ponovno su se pokrenule priče o tome da vojvotkinja od Sussexa nije ni najmanje onakva osoba kakvom se pokazuje. 

Još je na početku Meghanine veze s Harryjem o njezinoj naravi progovorila je njezina tadašnja agentica Gina Nelthorpe-Cowne, opisujući je kao osobu s kojom je poprilično teško raditi. Kako je rekla, 36-godišnja vojvotkinja od Sussexa mrzi negativnost i silno je fokusirana na to da dobije ono što želi, zbog čega će prekinuti sve kontakte s osobom koja dovede u pitanje njezine odluke, prenosi "Tportal.hr".

meghan

Iako je, kako je otkrila Gina Nelthorpe-Cowne, Meghan uvijek bila 'topla i iznimno karizmatična osoba', sve se promijenilo nakon što je upoznala princa, a ključna transformacija dogodila se u septembru 2016. godine, kada je prisustvovala događanju One Young World u Ottawi.

Na zamolbu novinara da mu odgovori na nekoliko pitanja Meghan je bezobrazno odgovorila neka popriča s njezinom agenticom.

'Bila sam u šoku jer to nikada prije nije napravila. Uvijek je bila topla i prijateljski nastrojena. Od tog trenutka s njom je bilo puno teže raditi, posebno stvari koje nisu bile u njezinu rasporedu.'

meghan

Meghan Markle je kraljicu iznervirala svojim ponašanjem prije vjenčanja i otada ne prestaju tenzije

Njezinu promjenjivu ćud već je na svojoj koži osjetio i sam princ Harry, no čini se kako je on još uvijek previše zaljubljen u svoju suprugu i majku njegova budućeg djeteta, pa joj sve prašta. Naime, Harry je zbog Meghan morao prestati pušiti, ali i družiti se s prijateljima s kojima se poznaje od malih nogu.

Nedavno su u vodu pala i sva nagađanja o tome kako je ona zapravo miljenica kraljice Elizabete II i kako se njih dvije odlično slažu. Meghan navodno zna biti poprilično 'teška', a kraljici se zamjerila još prije vjenčanja i otada ne prestaju tenzije između njih. Kraljica Elizabeta II je navodno upozorila princa Harryja o ponašanju njegove zaručnice i sadašnje supruge Meghan Markle prije njihova vjenčanja u maju, a kap koja je kraljici prelila čašu Meghanini su prohtjevi oko svadbene tijare.

meghan

Prema knjizi reportera Richarda Jobsona, princ Harry je burno reagirao na činjenicu da njegova draga ne može dobiti tijaru koju si je zamislila, pa je osoblju napomenuo: 'Što Meghan želi, to i dobije.' Iako joj princ Harry ide niz dlaku, kraljica očigledno ne planira ispunjavati prohtjeve vojvotkinje od Sussexa.

Kraljica je svog unuka upozorila da 'Meghan treba razmisliti o tome kako razgovara s osobljem te kako se mora s posebnom pažnjom držati kraljevskog protokola', a uz sve ovo nagađa se i kako je nekadašnja glumica svojim ponašanjem odavno naljutila i svoju šogoricu Kate Middleton, koja joj je zamjerila neprimjereno ponašanje prema osoblju.

meg

Izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je kako 'Meghan zna biti 'teška'. Ima jako visoke standarde i navikla je raditi u holivudskom okruženju. S druge strane, u kraljevskoj porodici vladaju drugačija pravila i nivo poštovanja, a Kate je oduvijek pazila kako će se ponašati u prisutnosti osoblja.'

kraljica

Kate se ne treba pretjerano brinuti, osobito nakon što je otkriveno da će se Harry i Meghan odseliti iz Londona kako bi odgajali dijete, ali i da će princ Harry i njegov stariji brat, princ William, odvojiti svoje urede i manje se zajedno pojavljivati.

APSOLUTNI HIT NA INSTAGRAMU: Sve LJEPOTICE izvode POZU "INSTASPLIT" i takmiče se ko će to bolje uraditi!

Ne propustite