90-IH JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA, UDALA SE SA 19 I POBJEGLA IZ SRBIJE: Sada se vratila i svi ZANIJEME kada joj vide lice

Show
90-IH JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA, UDALA SE SA 19 I POBJEGLA IZ SRBIJE: Sada se vratila i svi ZANIJEME kada joj vide lice
.

Važila je za jednu od najljepših i najatraktivnijih pjevačica na estradi, a onda se Buba Miranović u jednom trenutku povukla iz javnosti i od tada dugo je nije bilo u medijima. 

Umejtničko ime nam je svima poznato, ali malo ko zna da je njeno pravo ime Biljana Bosiljčić. 

buba1

buba2

Udala se sa samo 19 godina za Žiku Bosiljčića koga je upoznala na jednom od svojih nastupa.

Sa javne scene povukla se u samom zenitu slave i nije nastupala punih 10 godina. Sada se povremeno pojavljuje na javnim događajima pa možemo primijetiti da je drastično promijenila svoj imidž. 

buba3

buba4

Završila je nižu muzičku školu posle koje je uporedo završavala srednju medicinsku i srednju muzičku školu. Upisala je i pravni fakultet u Beogradu ali ga je napustila nakon par meseci i potpuno se predala muzičkim vodama. Počinje da snima pesme, farba kosu u ljubičasto što je bio i njen zaštitni znak.

OVO NIKO NIJE ZNAO! KARLEUŠIN PLASTIČNI HIRURG OTKRIO: Jelena je prirodna ljepotica, ali ovo za grudi i stražnjicu je sve iznenadilo! (FOTO)

 

 

buba5

buba9

Pokušala je da se vrati na muzičku scenu 2008. godine, snimila jednu pjesmu i ponovo nestala.

Mislilo se da je to veliki povratak na scenu Bube Miranović, zablistala je u novom imidžu, ljubičastu kosu zamijenila je crnom, a figuru dovela do savršenstva kao da nije ostarila ni dana. 

buba6

buba7

Sredinom prošlog meseca je bilo u planu da uđe u reality program Zadruga 2 kao jedna od najboljih drugarica Vladimira iz Crne Gore. 

buba8buba10

Ne propustite