OVO NIKO NIJE ZNAO! KARLEUŠIN PLASTIČNI HIRURG OTKRIO: Jelena je prirodna ljepotica, ali ovo za grudi i stražnjicu je sve iznenadilo! (FOTO)

Show
OVO NIKO NIJE ZNAO! KARLEUŠIN PLASTIČNI HIRURG OTKRIO: Jelena je prirodna ljepotica,  ali ovo za grudi i stražnjicu je sve iznenadilo! (FOTO)
.

Prije četiri godine na koncertu Dragane Mirković, pjevačica Jelena Karleuša se pojavila sa svojim plastičnim hirurgom, doktorkom Oliverom Partonjić Lazović, koja kaže da je pjevačica jedino operisala grudi i to zbog zdravstvenih razloga!

jj

- Operacija njenih grudi je bila na žalost- iz zdravstvenih razloga. Sem toga, iako me mnogo pitaju i misle drugačije, sve na njoj je dar majke prirode - kaže doktorka Olivera Partonjić Lazović
j13

 

 - Jelena je prirodna ljepotica! Operacija njenih grudi je bila na žalost- iz zdravstvenih razloga. Sem toga, iako me mnogo pitaju i misle drugačije, sve na njoj je dar majke prirode i majke Divne, moje prijateljice! Žene ali i muškarci svakodnevno dolaze na moju kliniku i donose Jecine slike! Žele njen stomak, grudi, usne, nos i jagodice, ali ipak najveći hit je njena guza! Iako se svi razočaraju kad im kažem da je na Jeleni sve to pravo, obradujem ih činjenicom da i oni mogu da dobiju vrhunske rezultate uz pomoć plastične i rekonstruktivne hirurgije - izjavila je pjevačicina ljekarka za koju Karleuša kaže da joj je spasila život.

j5

Svaka zvijezda ima svog plastičnog hirurga kog vodi u provod! Dr. Olivera koja mi je 6h operisala grudi i spasla život. 

j4

Jelena Karleuša je prirodna ljepotica

j11j9j8j6j3j2j1j133j14jj

NEVIĐENI SKANDAL NA SNIMANJU, KARLEUŠA POLUDJELA: Svi su zanijemili kada su vidjeli šta je uradila

Ne propustite